Vinyl Färg för kupén

Vinyl färg kan ge din bil ett nytt utseende (väl åtminstone inifrån). Och mer än så, får du det känns bra faktor när du kör din bil. Du kan få instrumentpanelen färg du alltid velat ha. Om du vill göra en prisvärd makeover till din bil, kan du välja att måla interiörer, särskilt instrumentbrädan, dörrpaneler, objekt läder och andra plastprodukter områden. Det lovar att ge din inredning ett nytt liv. För att göra färgen jobb, är allt du behöver en kunskap om det och en del material.

Hur man målar Bil Interiör med vinyl

Först av allt, att måla instrumentpanelen måste du ta bort kringutrustning som rattarna växlingsindikatorer, rattar radio, askfat, ventiler värmare, etc. Du kanske också vill tvätta dem i varmt tvålvatten. Se till att de torkar bra, kan du även använda en fläkt för att torka dem om så behövs. Då, med en ren trasa och tvålvatten, tvätta instrumentpanelen, ratt, rattarna dörren, et al. Du kan behöva borsta lite hårdare, kanske med en scrub för att ta bort smutsen ordentligt. Skölj instrumentpanelen och torka den med en ren trasa.

Om du inte vill att vissa områden för att få målas, kan du använda målarens maskeringstejp på områden som radio mätare, krom, etc. målarens maskeringstejp bäst för denna typ av jobb, eftersom de kan skalas av lätt och även Det lämnar inte några rester. För att tillämpa måla över hårdplast områden, dels kan du behöva gnida försiktigt med ett fint sandpapper. Sedan, med hjälp av en mjuk, torr trasa för att torka damm som produceras av sandpapper. Senare ge en andra hand till den med en våt trasa, som kommer att se till att det inte finns damm på den. Slutligen, med hjälp av en ren trasa och gnugga alkohol, torka plasten och instrumentbrädan (om det är av plast), kommer det att se till att det inte finns några rester på det alls.

Nästa är den faktiska bilen målningen del. Innan du börjar med målningen, vara säker på att det har torkat så att färgen fastnar på ett effektivt sätt. Använd en god kvalitet primer på de områden du vill måla. Läs tillverkarens riktning för bästa resultat. En annan viktig aspekt på här är den typ av färg du använder. Om du vill måla plast, använd en färg som är lämplig för plast och likaså för andra material. Vinylplast färger kan ge bättre resultat för det. Och att måla instrumentpanelen kan du använda vinyl streck färg. För färgen också följa tillverkarens anvisningar för bättre resultat.

Om du funderar på att måla klädsel säten din bil, så se till att använda rätt produkt för det, eftersom det finns produkter där ute speciellt gjorda för detta ändamål. Du kan använda färg vinyl klädsel för detta. Efter applicering av färg, låt den torka ordentligt, ostört. Låt fönstren ner så att det torkar ordentligt. Det kan ta 24 timmar eller mer för färgen att torka. Och här är du. Efter lack måste interiörer att titta antagligen likt en helt ny bil. Installera kringutrustning tillbaka, som du hade tagit bort tidigare. Efter installation, testa kontrollerna för att se till att de arbetar rätt. Du kan också överväga att ändra din design kupén.

Vad Målar att använda?

Ingen skulle tro att måla insidan av en nyare bil. Du kan göra det om du vill lätta upp inredningen lite. Du kan använda duplicolor vinylfärg eller vinyl sprayfärg för jobbet. De flesta av de färger som finns tillgängliga för dessa jobb kommer i sprayburkar därmed blir det enklare för dig att sprayfärg. Bilinredningar få ett nytt liv med den. Beroende på skuggan som du vill, applicera flera skikt vid behov. Ju fler lager du tillämpar mörkare blir skuggan. Medan sprutmålning, håll sprutan på ett avstånd av cirka 16 till 18 inches och tillämpa den på ett smidigt fram-och återgående rörelse.

Billack jobb priser kan vara relativt sett högre, så du kan överväga att göra det hemma som hjälper dig att spara en hel del. Efter avslutad jobb att måla din bil interiörer med vinyl, se till att du tar väl hand om din bil, särskilt färgen, genom att ta några enkla försiktighetsåtgärder som att skydda bilen från direkt solljus, skydda instrumentbrädan, etc. Med ett fönster Sön blockerare kan bidra till en stor utsträckning. Om det tas rätt skötsel, kommer färgen att pågå i flera år.

Bil Inredning och Design
Motorvagn antenn
Batteri Renovering
Färgtoning Borttagning
Kontrollera Bilbatteri
Hur du ändrar ett däck
Bilstereo Installationsinstruktioner
Lamborghini Historia
Uppfinningen av hjulet
Hjullager Buller
Växellåda Problem

Leave a Reply