Vem uppfann MP3-spelaren?

Vad är en MP3-spelare?
Innan vi går in på detaljer om en MP3-spelare, måste vi förstå vad MP3 är. Vad står MP3 för? MPEG-1 Audio Layer 3 kallas MP3. Det är en populär digital kodning som används för komprimering av data. Motion Picture Expert Group kom med denna ljud-specifika format.

En MP3-spelare är en enhet som lagrar, organiserar och spelar ljudfiler. Det är en digital musikspelare som kan lagra och spela upp MP3-filer. De MP3-spelare i dag har stora lagringskapacitet ger dem möjlighet att lagra hundratals ljudfiler. Dessutom är de bärbara musikspelare. Deras användarvänlighet och portabilitet har gjort dem populära.

Vem uppfann MP3-spelaren?
Frauhofer-Gesellshaft, ett tyskt företag utvecklat MP3-tekniken. MP3 patentet attribut uppfinningen av MP3 till Bernhard Grill, Karl-Heinz Brandenburg, Thomas Sporer, Bernd Kurten, och Ernst Eberlein. Dieter Seitzer och Karlheinz Brandenburg är nära kopplade till utvecklingen av MP3.

Britt Kane Kramer var en av de tidigaste skaparna av en digital musikspelare. Det var massproducerade för första gången 1997 då det utsågs MPMAN spelaren. Några månader efter utgivningen av MPMAN spelarna kom Diamond Multimedia med Rio PMP300. Dessa spelare uppnått en fenomenal försäljning. Compaq införde den första hårddisken-baserade digitala ljudspelare 1998. År 2001 kom Apple med iPod, vilket ger en ny dimension till audio medieindustrin.

Att veta om bearbetning av en MP3-spelare, läsa om hur MP3-spelare arbete.

Våt Cell Battery
Hur du ändrar skivbromsar
Front End Justering Kostnad
Bil Målning Guide
Värmeelement Anvisningar för byte
Dekaler för bilar
Dyraste bilmärken
De flesta tillförlitliga bilar av 2012
Sprutmålning
Hur man byter en ABS hjulhastighetssensor
Bästa DVD-spelare med USB-port

Leave a Reply