Värmeelement Anvisningar för byte

En värmare kärna värmer upp utrymmet i din bil. Den liknar en kylare. Om du känner att din bil stuga inte får värmas upp tillräckligt, är felaktig funktion värmeelementet det mest sannolika orsaken. Du kommer att behöva för att ersätta den med en ny. Byta en värmare kärna är ganska billigt. I genomsnitt kostar det runt $ 25-35. Det är ett enkelt jobb, och du kan enkelt göra det själv. Det kräver bara rätt verktyg och lite uppmärksamhet och lite tålamod.

Följande är de steg och instruktioner för värmeelement ersättning för att ersätta en värmare kärna. Dessa kommer att ge dig en rättvis uppfattning om värmeelementets demontering och montering.

Osäkra värmeelementet borttagning Instruktioner

Placera pallbockar under framför bilen och sänka bilen så att den vidrör stödbenet. Blockera de bakre däcken. Sätt bilen i växel eller dra åt parkeringsbromsen. Detta bör göras för att se till att bilen inte rör sig medan du arbetar på det.
Se till att bilen motorn är helt kall. Hitta fyra tak hålen och lossa hyttaket. Ta bort trycket och mössor radiator. Avlägsna utsugningshuven.
Ta ut den övre värmaren fästelement lock. Ta bort alla plastdetaljer. Det finns två skruvar för att hålla värmeelementet fixerad på plats. Lokalisera dem och ta bort.
Koppla bort den negativa batteripolen. Detta för att säkerställa ytterligare säkerhet. Detta måste göras varje gång du arbetar på de elektriska bildelar eller medan du arbetar nära krockkuddar.
Töm kylsystemet. Kylsystemet är en blandning av vatten och en anti-frys. Om kylvätskan är fortfarande bra, återanvända det. Om det har blivit missfärgat, har skräp eller läcker måste du byta ut den.
Aggregatet kärnan har två slangar. En är tilloppsslangen och den andra är utloppsslangen. Tilloppsslangen är ¾ inches och utloppet slangen? inches i längd. Varje försök att avlägsna värmeelementet skulle åstadkommas genom att lossa båda slangarna. Du kan ta bort slangarna genom att lossa slangklämmorna. Utnyttja klämmor snäckväxel. De är de mest lämpliga.
Ta bort luckan. Det är en panel ca 12 inches lång och hålls i av sex skruvar. Du kan ta ut konsolen om det hindrar bort luckan.
Ersätt båda slangarna om de är för slitna eller skadade.
Lägg en trasa eller en tidning för att förhindra missfärgning från kylvätskan som kan spilla.
Avlägsna konsolerna från varje ände av värmeelementet och lossa värmeelementet.
Töm kylmediet från värmeelementet. Husdjur som katter och hundar bli attraherad av etylenglykol och kan förbruka den. Det kan visa sig farligt för deras hälsa. Det är alltid klokt att hälla den i en behållare som kan förslutas, så att det oåtkomlig för dem.
Ta bort rören värmeelementet från värmeelementet. Utnyttja trasor att hantera alla spill av kylvätska.
Knyt bultarna som binder höljet värmeelementet till fordonet. Ta ut huset värmeelementet. Extrahera värmeelementet från huset.

Ny Värmare Core-installation

Dra ut den gamla kärnan och ställa in den nya kärnan i dess ställe. Skruva kärnan till den nedre värmare rutan. Dra inte åt skruvarna för mycket eftersom det kan leda till deformering av värmaren rutan.
Applicera lite olivolja eller fett vid rörändarna. Återanslut inlopps-och slangar utlopp till respektive ändar av värmeelementet.
Sätt den övre värmaren rutan och avluftshuv på plats med hjälp fabriken fästelement. Fyll på behållaren värmeelementet med en kylvätska.
Rensa värmaren systemet all luft. Anslut batteriet och bli av med gamla värmaren. Du är äntligen klar.

Nu är du är utrustade med byte värmeelement instruktioner och kan göra det här jobbet whenever behöver vara. Om din värmeelementet visar felaktig funktion behöver du inte köra till en mekaniker direkt. Du kan ta bort en försämrad värmeelementet och installera en ny i dess ställe, allt själv.

Bil Vaxning
Kostnad för Bromsbelägg
Automobile säkerhetsklassificeringar
Topp 5 Bästa MP3-spelare
Automotive Felsökningstips
Vinyl Färg för kupén
Tread Wear Indicator
Sprutmålning Möbler
Konvertera M4A to MP3
Så här testar ett relä
Bästa Bilar för tonåringar

Leave a Reply