Vad är skillnaden mellan en iPod och en MP3-spelare?

Folk tror ofta av iPod och MP3-spelare som två skilda elektroniska prylar. Det finns en gemensam förväxling mellan teknik som används av MP3-spelare och iPod. Människor misstag ofta två som funktionellt olika enheter. Emellertid är motsatsen sann. Låt oss se hur.

Skillnaden mellan en iPod och en MP3-spelare

En MP3-spelare är en digital enhet som utför konverteringen av digital till analog. De binära digitala data ljudfilen som ges till en MP3-spelare omvandlas till ljudsignaler. MP3-spelaren har funktionen av denna omvandling och signalerna förstärks och överförs genom sina hörlurar och högtalare. En mp3-spelare butiker, organiserar och spelar ljudfiler. Den innehåller solid-state-minne och programvara som underlättar överföring av ljudfiler mellan spelaren och datorn. MP3-spelare är vanligen utrustad med en USB-port för att möjliggöra överföring av filer. MP3-spelare stöder funktioner som radio, ljud streaming, spellistor och alternativ utjämning.

En iPod är också en MP3-spelare. Det är ett visst märke av MP3-spelare designad av Apple. iPod Classic, iPod Touch och iPod Shuffle är några av de varianter av iPod-produkt av Apple. IPods använda iTunes programvara för att möjliggöra överföring av musik mellan iPod och andra musikspelare eller datorer. Som iPod är en Apple-produkt, är dess design och utseende som är specifik för Apple och är unik. Ett exempel på en sådan funktion är iPod touch hjul, som inte är tillgänglig med andra MP3-spelare. iPod saknar funktioner som stöd för FM-radio och expanderbara Slots Memory. Dessutom får iPod stöder inte filformat som WMA och WMV.

Vi kan väl säga att iPod är MP3-spelare. Bara att en iPod är Apples barn.

Bil ljud och video Köptips
När man byter Rotorer
Bilbarnstolar
Automotive Paint: Custom Car Painting
Audio Books
Hur man läser däckstorlekar
Hur fixar oljeläckage
Bil Bogsering
Bilvax Remover
Hur att diagnostisera bil problem
Hur man sprayfärg Möbler

Leave a Reply