Vad är skillnaden mellan en iPod och en MP3-spelare?

Folk tror ofta av iPod och MP3-spelare som två skilda elektroniska prylar. Det finns en gemensam förväxling mellan teknik som används av MP3-spelare och iPod. Människor misstag ofta två som funktionellt olika enheter. Emellertid är motsatsen sann. Låt oss se hur.

Skillnaden mellan en iPod och en MP3-spelare

En MP3-spelare är en digital enhet som utför konverteringen av digital till analog. De binära digitala data ljudfilen som ges till en MP3-spelare omvandlas till ljudsignaler. MP3-spelaren har funktionen av denna omvandling och signalerna förstärks och överförs genom sina hörlurar och högtalare. En mp3-spelare butiker, organiserar och spelar ljudfiler. Den innehåller solid-state-minne och programvara som underlättar överföring av ljudfiler mellan spelaren och datorn. MP3-spelare är vanligen utrustad med en USB-port för att möjliggöra överföring av filer. MP3-spelare stöder funktioner som radio, ljud streaming, spellistor och alternativ utjämning.

En iPod är också en MP3-spelare. Det är ett visst märke av MP3-spelare designad av Apple. iPod Classic, iPod Touch och iPod Shuffle är några av de varianter av iPod-produkt av Apple. IPods använda iTunes programvara för att möjliggöra överföring av musik mellan iPod och andra musikspelare eller datorer. Som iPod är en Apple-produkt, är dess design och utseende som är specifik för Apple och är unik. Ett exempel på en sådan funktion är iPod touch hjul, som inte är tillgänglig med andra MP3-spelare. iPod saknar funktioner som stöd för FM-radio och expanderbara Slots Memory. Dessutom får iPod stöder inte filformat som WMA och WMV.

Vi kan väl säga att iPod är MP3-spelare. Bara att en iPod är Apples barn.

Låsta nycklar i bilen
Symtom på en dålig Starter
Läder Seat Care
Genomsnittlig bil Batteritid
Bästa bilmärken
2012 nya Volkswagen Beetle
Bästa Bilar för tonåringar
Nyckellöst Entry System för bilar
Parkeringsbroms Reparation
Bilbatteri Tester
Hur man rengör aluminiumhjul

Leave a Reply