Topp 5 Bästa MP3-spelare

Det finns massor av MP3-spelare som finns på marknaden idag, men som en är verkligen värt sitt pris.
Låt oss ta reda på och se vad MP3-spelare “funktionen i Topp 5 bästa MP3 spelare lista:
iPod Classic 80GB
När vi talar om MP3-spelare automatiskt de flesta av oss tänker på din iPod. IPod classic är vad vi skulle kalla kungen av MP3-spelare och även kungen av Apple iPod (exklusive iPod Touch, som är en liga för sig om du har den typen av pengar för att dela ut). Denna femte generationens iPod är en rekreation av video iPod. Du kan få din iPod Classic med ett minne av 80 GB och 160 GB. Den 80 GB iPod Classic är lite lättare på fickorna och lika bra.

IPod classic levereras nu med en anodiserad aluminium frontplatta som gärna säger adjö till den glansiga och fade benägna plast fasad på tidigare iPods.
Det bästa med denna återskapade versionen är dess översyn menysystem. Det delade fönstret är att dö för och du kan flera saker samtidigt. Och de nya funktionerna är inget att skämta om heller. Stödet för video, musik uppspelning foton, poddsändningar och spel är mer eller mindre samma. ITunes programvara som används för att ladda upp låtar på spelaren är användarvänlig och glitch gratis.

Sony NWZ – A810
Nu när programmet SonicStage är död och obefintlig, fler och fler människor söker till Sony Walkman som den perfekta lösningen för stora frågan: Vilken MP3-spelare att köpa? Denna nya Sony NWZ – A810 är en stor enhet, stöder AAC och WMA. Batteriets livslängd och ljud är inget att skämta om heller. Den senaste Sony Walkman är video-vänlig och finns i ett område eller 2GB, 4GB och 8GB.

De ser är ganska smart också … med sin höga kvalitet, metallisk kropp som kommer i svart, rosa, vitt och silver. Chrome som band runt kanterna ger en touch av stil och glamour till denna MP3-spelare. Och vad kommer tippa dig över för att köpa denna spelare är 2-tums QVGA skärm och den organiserade huvudmenyn.

Komma tillbaka till programvara, med avskaffandet av SonicStage popularitet Sony Walkmans har pumpats upp. Nu äger en Sony Walkman som NWZ-A810 kan använda WMA jukebox som Windows Media Player eller Rhapsody. Det enda problemet med Sony NWZ – A810 är bristen på FM-radio, röstinspelning och minne expansion, men om du är villig att förbise dessa mindre nackdel, allt som allt har du en stor MP3-spelare.

Microsoft Zune (30GB)
Denna senaste Microsoft introducerade MP3-spelare är bra för ljud-och videouppspelning och var en som var ganska okänd för de flesta människor tills för några månader sedan. Men det fina med denna MP3-spelare är att den kan konkurrera med de flesta MP3-spelare på marknaden. Zune är en spelare som integrerar trådlös teknik för Zune-till-Zune dela och fungerar även inom ett ekosystem riktigt gillar iTunes. Enheten i sig finns i tre grundfärger, svart, vitt och brunt … är bra för nybörjare inom MP3-spelare, men de mer avancerade användare kommer att finna det något saknas.
Zune Marketplace Jukebox programvara är standard programvara med funktioner som brännande, rippning och ledningarna musik. Det kommer också med en Mediedelning funktion som gör musik, video och foto streaming till Xbox 360.

Creative Zen V Plus (4GB)
Detta användarvänliga MP3-spelare är en som är väldigt söt att titta på och det kan vara fyllda i fickan. Och det kan du göra det utan att kompromissa med sin skärm. Den levereras med en levande OLED-display, vilket ger enastående visning från alla vinklar. Och funktionerna i denna lilla spelare är bra också … det kommer med en FM-radio, röstinspelning och line-in brännaren. Också foto, video och ljuduppspelning är par excellence. Det är också kompatibel med prenumeration WMA spår, oh och hur kan vi glömma den bra ljudkvalitet och klarhet och batteriets livslängd.

SanDisk Sansa E280 (8GB)
SanDisk Sansa E280 är en del av den E200 serien, som är känd för sina funktioner som prenumeration kompatibilitet, FM-radio / brännare, röstinspelning och video / fotouppspelning. Den levereras i en elegant och hållbart enhet som inte är alltför skrymmande heller känslig att hantera. Navigationen och programvara gränssnitt på detta är lätta att använda. Med nya funktioner som användaren löstagbara batterier och Micro SD-kortplats ger en konkurrensfördel gentemot andra på marknaden. Ljudet, kvalitet, prestanda och batteritid är inte dåligt och göra detta till en plånboksvänlig MP3-spelare.

Felsökning Car Elektriska problem
Bilrekonditionering
Däck Justering Kostnad
Bilrekonditionering tips
Bästa Sedan för pengarna
När man byter Bilbatteri
Bildelar
Huvudcylinder Repair
Hur man reparerar en Seat Läder bil
Batteri Renovering
Skillnad mellan MP3 och MP4 format

Leave a Reply