Topp 10 mest tillförlitliga bilar

Potentiella bilköpare gör misstaget att inte titta på de viktigaste detaljerna i bilen innan du köper den. Som vi alla vet att bilarna idag har blivit en nödvändighet än en lyx. Vi behöver våra egna transportsätt så att du når på önskad destination på nolltid. Så vad är de viktigaste faktorerna en bilköpare tar i beaktande innan du köper en ny bil, sitt pris, dess körsträcka, dess utformning, motor, inredning och många fler. Men de flesta ägarna miste om det viktigaste, vilket är tillförlitlighet. Efter alla pålitliga bilar är det som är långvariga. Så om du verkligen vill göra en god bil investering, tänk på att investera i en pålitlig bilmärke.

De flesta tillförlitliga bilar

Om du frågar någon som är den bästa bilen på vägen. Alla kommer komma upp ett annat namn, och de kan också ge dig en potentiell anledning till det. Det skälet kanske inte att vara imponerande, men att samma skäl gör att bilen fanatiker köpa som respektive bil. I denna del av information om de bästa 10 mest tillförlitliga bilar reda på vilken bil är värt pengarna.

Scion xD
Scion XD från Toyota är en av de säkraste hatchbacks på vägen. Det släpptes år 2008 och sedan dess innehaft befattningen av en av de säkraste bilarna på amerikanska vägar. Bilen är utrustad med makt lås, speglar, fönster och alla de vanliga funktioner du behöver för att göra en bil tillförlitlig. Dess 1,8 L motor ger dig en HP av 128 och £ 125 i vridmoment. Bilen ger en körsträcka på 27/33 i staden och på motorvägen. Priset på Toyota Scion xD startar från $ 16.000.

Honda Accord
Människor över hela världen köper Honda fordon med slutna ögon, är en sådan rykte denna bil företag. Den teknik och design av denna bil gör det sticker ut från partiet. Pålitlig till kärnan, är Honda Accord en full storlek sedan till ett rimligt pris och det är också klarat olika krocktester med glans. Kommer med ett pris på $ 21.000 bränsle ekonomi Accord är 23/33 stad och på motorvägen.

Toyota Prius
Prius är inte den snabbaste eller mest snygga bil på vägen, men det gör för denna brist genom att erbjuda 100% tillförlitlighet och en bra bränsleekonomi. Det är en av de högsta sälja bilar i USA, rekommenderar företaget oljebyte och underhåll först efter bilen körs minst 100.000 miles. Prisintervallet börjar med $ 23.000 och körsträcka är 51/48 stad och på motorvägen.

Subaru Forester
Återigen ett japanskt namn, är Subaru Forester en av de tuffaste bilar på vägarna. Med massor av innerutrymmen och en tuff yttre Forester är ett utmärkt val för familjer som letar upp för en kompakt SUV till ett rimligt pris. Priset startar från $ 21.000 och ekonomin är 21/27 i staden och motorvägen.

Ford Fusion
En av de mest populära bilarna på de amerikanska vägarna, är Ford Fusion amerikanska innovationer som bäst. Bilen har alltid varit en konsument favorit på grund av dess höga bränsleekonomi och noll problem motor. I listan över de 10 mest tillförlitliga bilar är Fusion säker på att få en plats. Det är också en av de mest prisvärda bilar att köpa, har bolaget märkt det på $ 21.000. Fusion ger dig en bränsleekonomi 22/31 stad och motorväg.

Pontiac Vibe
Denna bil har vunnit många priser och utmärkelser överallt. Med sin 1,8 liters motor det kan ge dig den kraft du alltid velat. Med sitt pris i $ 20.000 Vibe är ett bra alternativ för många stram budget familjer. Den kan sitta upp till 6 personer och har massor av lastutrymme. Den Vive ger ett genomsnitt på 26/32 i staden och på motorvägen.

Hyundai Sonata
De flesta människor kommer att bli chockade av att se Sonata namn i listan. Ja, har Hyundai Sonata även rankad som en av de mest pålitliga bilarna på vägen, av många bil experter och kritiker. Sonata är en av de bästa bilar som produceras från Hyundai med bara en av varje 1000 bilar har minut problem. Körsträcka på Sonata är 24/35 stad och motorväg och prisintervallet startar från $ 20.000.

Honda Civic
Sedan lanseringen Civic har varit en av de mest sålda bilar i USA. Tekniken bakom den här bilen är så fantastiskt att det finns också i listan över mest tillförlitliga begagnade bilar. För människor som söker ut för en bra familj sedan med en hastighet av $ 17.000, är ​​Civic en hel del.

Ford Crown Victoria
Crown Victoria är en bil som används av alla polismyndigheter i USA. Bilen är snabb, har massor av utrymme, ger stor körsträcka och är också prisvärd. Med en tuff exteriör bilen är säker på att överleva den svåraste av krascher. Med prislapp på $ 24.000 och en körsträcka på 13/17 stad och motorväg, är den vanligt designen fortfarande mycket tilltalande för amerikanska kunder.

Dodge Charger
En sann amerikansk muskel bil är Dodge Charger en fet ser familj sedan. Bilen har en underbar design, sportig och mycket väg vänlig. Den 2012-modellen finns med AWD versionen och en kraftfull HEMI V8-motor som gör det en klass för sig från resten. Du kan få Laddare för $ 25.000 och det ger dig en bränsleekonomi 18/26 stad och motorväg.

Så dessa var de bästa 10 pålitliga bilar i USA bilmarknaden. Jag hoppas att du har valt din favorit bil bland alternativen som nämns ovan. Glöm inte att ta en provtur innan man köper.

Custom Car Interior
Rengöring Bil Matta
Bästa MP3-spelare Recensioner
Bil Carpet Cleaner
Bilhögtalare Installation
Bilbatteri sippra laddare
Bil Målning Kostnad
Bil Broms Problem
Bil larm Problem
Tips för rengöring av bilen Matta
Hur man byter en strålkastare Switch

Leave a Reply