Topp 10 dyraste bilarna

Sportbilar har alltid varit stora pojkar leksaker. Men sedan, nyligen har det skett en förändring i det som vi kan se fler och fler kvinnor är teckning mot dem. Ja, äga och ridning en sportbil är inte längre betraktas som en sport som endast omfattar män. Super maskiner långsamt utvecklas och bli snabbare, elakare och dyrare. Så vilka är de mest kostsamma super maskiner. Låt oss ta reda här som vilken är den dyraste bilen i världen, i den här artikeln på topp 10 dyraste bilar.

Lista över Top 10 dyraste bilarna

Koenigsegg Trevita
Pris: 2,21 $ miljoner
För de av er som är sportbil missfoster vet vad Koenigsegg står för. Det står för stil och hastighet. Ännu en gång Koenigsegg bevisar det. Denna gång den svenska tillverkaren skapar surr runt med sin mästerverk som är “Trevita”. I svenska språket “Trevita” betyder “tre vita”. Och anledningen till att de valde detta namn eftersom kommer det endast tre av dessa super maskiner göras. Koenigsegg Trevita delar sina gener från CCXR. Denna skimrande skönhet kommer med vit diamant beläggning. Nu vet du varför det är på det översta läget. Det är lätt kungen av de bästa 10 bilar någonsin.

Bugatti Veyron 16,4 Grand Sport
Pris: $ 2 miljoner
Bugatti har haft toppositionen sedan en lång tid och det har regerande listorna för den dyraste bilen, den snabbaste bilen, et al. tills Koenigsegg Trevita anlände. Ja, det är nu på andra plats för att vara den dyraste bilen. Den 16,4 Grand Sport version av Veyron är topless och ser helt ut i världen på grund av dess hisnande design och avancerad teknik. Det är en av de snabbaste serietillverkade bilar. Det är också en av de mest dyra bilar att upprätthålla.

Pagani Zonda Cinque Roadster
Pris: $ 1,8 miljoner
Om du alltid har drömt om att få en av dessa “Batman” bilar så är det en. Den Pagani Zonda Cinque Roadster var begränsad produktion och endast fem av dessa gjordes. Denna skönhet kommer med en Mercedes Benz AMG motor och levererar 678 hk effekt. Det tros att nå toppfart på 350 kilometer i timmen.

Lamborghini Reventon Roadster
Pris: 1,56 $ miljoner
Du får Lamborghini Reventon Roadster när du skär bort taket på den ursprungliga Reventón, att det ser mer stiliga, jazz upp det lite och du kommer att producera detta bedövande. När det gäller makt som är berörd, denna best vara lite over-effekt än den ursprungliga Reventón. Om du någonsin velat ha en bil med vingar då är det en för dig. Det sägs att bara 20 av dessa kommer att göras. Om de inte har sålts men du fick en chans här.

Lamborghini Reventon
Pris: 1,42 $ miljoner
En annan mycket bekant namn när det gäller snabba bilar. Lamborghini Reventón är nästa på listan. Det sägs att motorn och genuppsättning av denna bil liknar Lamborghini Murciélago. Och utsidan av denna bil gjordes mer konkurrenskraftiga för att se ut som en fighter jet. Om du har $ 1.420.000 då denna bil är din.

Maybach Landaulet
Pris: $ 1,4 miljoner
Listan kan inte slutföras utan att nämna super lyxbilar av alla, Maybach. Maybach är med på listan på grund av sin helt nya Maybach Landaulet. Det är enormt, graciös och har fått klart stil. Perfekt för dig som önskar lyx på hjul. Maybach Landaulet kan vara en av de bästa 10 dyraste bilarna att försäkra.

Koenigsegg CCXR
Pris: $ 1,3 miljoner
Denna svenska tillverkaren är aldrig nöjd med sin produkt. Den står på sjunde plats för sin skapelse som Koenigsegg CCXR. Den CCXR är efterföljaren CCR. Det är elakare, ganska looker och även återvänder anständiga körsträcka. Ja, ni hörde rätt. Denna miljövänliga maskin körs på biobränsle, kan fortfarande passera 400 + kph lätt.

Koenigsegg CCX
Pris: $ 1,1 miljoner
Koenigsegg har det igen, tredje gången på listan. Här står den med sin Koenigsegg CCR, är det också på listan över en av de snabbaste bilarna i världen. Denna Speedster har en kraftfull 4,7 liters V8-motor och kan ge en kikhosta 806 hk! Utöver detta, liksom dess efterföljare, kan det hjälpa dig också göra en del besparingar på gas, eftersom den returnerar en anständig körsträcka.

Leblanc Mirabeau
Pris: $ 765.000
Mirabeau kommer från Leblanc fabrik som är en schweizisk tillverkare. Bilen får inte vara en bedövande, men det säkert är en Speedster. Dess hjärta är byggd med en 4,8 liters V8-motor och är kapabel att producera 700 hk. Vad gör den här bilen snabbt är dess motor och låg vikt som ökar dess hastighet.

SSC Ultimate Aero
Pris: $ 740.000
En av de mest välkända amerikanska supersportbil är SSC Ultimate Aero. Det är en av världens snabbaste bilar och är bland topp tre på listan över de 10 snabbaste bilar. Den har fått en 6,2 liters V8 twin-turbo motor och det kan producera, hålla andan, 1183 hk! Det kan röra toppfart på 437 kilometer i timmen. Ja, kan detta snabbaste gata bil köra dig verkligen galen.

Så detta var en lista över de 10 dyraste bilar. Om du har fått pengar, då självfallet skulle du säkert en av dessa står framför huset. För andra kan du arbeta antingen mot att få en av dessa eller så kan du vara nöjd med din. Tack!

Byt Oljetråg
De flesta tillförlitliga bilar
Strålkastarglas Cleaner
Bilvax Jämförelse
Ljud-CD Mastering
Bärbar DVD-spelare Recensioner
Hur man sprayfärg en bil
Lamborghini Vs. Bugatti
Vilka är. SHN filer
Sprutmålning
Hur Reupholster Bilbarnstolar

Leave a Reply