Topp 10 Bästa ljudböcker

Om du är en bokmal, som jag, jag är säker på att du vet hur det känns som att gå in i en bokhandel eller ett bibliotek eller rum fullt av böcker. Det är bara så många böcker som du bara skulle älska att få näsan i, om det bara fanns tid att göra det. Men när var sista gången du faktiskt uppkrupen med en god bok och tillbringade härliga timmar förlorade i den? Såvitt jag är orolig, jag kan verkligen inte komma ihåg förra gången jag gjorde. Som de flesta människor i denna ålder ger hektiska takten i 21: a århundradet liv mig lite tid att läsa något annat än e-post jag får. Detta är anledningen till att många bokälskare vänder sig till böcker som talar, eller ljudböcker, för att fånga upp deras läsning. Tidigare känd som “böcker på band”, ljudböcker finns i praktiskt taget varje genre. Så vad kan vara din passion i läsning, hittar du det i dess digitaliserad form. Och precis som tryckta böcker gör, kan du fördjupa dig i den underbara världen av fiktion, oavsett om du gillar komedi, thrillers, historiska romaner, klassiker, science fiction, mysterier, romanser … you name it … alla som du kan hämta till din MP3-spelare eller iPod och lyssna på när du vill.

Den korta förunderliga liv Oscar Wao
Författare: Junot Diaz

Du är nedsänkta i den turbulenta liv fett och blyg huvudperson, som heter Oscar, tillsammans med krönikan i familjen, som har blivit med stor värme, insikt och humor i livet som upplevs av Dominikanska-amerikaner. Ytterst är det en berättelse om kapaciteten hos människor att fortsätta trots förlust och sorg. Denna bok är en bekräftelse på Junot Diaz som en av de mest suggestiva författare i vår tid.

Hur få din punkt över i 30 sekunder eller mindre
Författare: Milo Frank

Om du bara har 30 sekunder i dina händer och du blir ombedd att göra en punkt, vad skulle hända med dig? Så att du kan leverera ditt bästa i den föreskrivna tiden, kommer du vill veta några knep, som kommer att arbeta hela tiden. I denna bok har Milo Frank gett pekare som att använda anekdoter att sätta en punkt över, hur man fokusera på målet, hur man fånga uppmärksamheten hos läsaren eller lyssnaren, etc. Med denna bok kommer kommunikationen verkligen vara en lätt match.

Steve Jobs
Författare: Walter Isaacson

Steve Jobs intervjuades mer än 40 gånger av författaren, innan han skrev historien om denna geni och hans berömda liv. Steve Jobs familjemedlemmar, vänner, kollegor, konkurrenter, etc. intervjuades också för ändamålet. Denna bok delar livet av en ensamvarg, som förde en revolution i inte ett, två, men sex branscher, nämligen persondatorer, musik, telefoner, animerade filmer, digital publicering och tabletter datorer. Skönheten om den här boken är att Steve Jobs inte störa publicering av boken i någon form, varken han läste alla förslag av boken heller han bar folk från att tala ärligt om honom. Är inte detta ett tecken på ett geni, som hade kastat försiktighet till vinden?

I Plex: Hur Google tänker, verk och formar våra liv
Författare: Steven Levy

När du söker de bästa 10 ljudböcker, sökte du hjälp från “Mr Google “. Vissa dagar tanken måste ha slagit dig, vad går bakom denna sökmotor på Internet. Sökmotorn startades av två nördar i Silicon Valley. Företaget startades av nördar gick från klarhet till klarhet och nu har tagit över ett antal framgångsrika nyetableringar. Googles sökmotor har varit ansvarig för förändringen i strategin inom data och cloud computing. Boken börjar prata om företaget och ytterligare varv till hur tekniken har vänt över tiden.

Harry Potter 1 till 7 ljudsamling
Författare: JK Rowling

Har de “klassiska” skriven av JK Rowling behöver en introduktion? Jag är säker på, behöver de inte en. Alla sju böcker i serien finns i ljudformat, vilket innebär att du faktiskt kan höra hela serien på din MP3-spelare eller iPod, när du är på språng. Bara för att påminna er titlarna på böckerna i denna serie är:
Harry Potter och de vises sten
Harry Potter och hemligheternas kammare
Harry Potter och fången från Azkaban
Harry Potter och den flammande bägaren
Harry Potter och Fenixorden
Harry Potter och Halvblodsprinsen
Harry Potter och dödsrelikerna

Midnatt i trädgården av gott och ont
Författare: John Berendt

Denna icke-fiktiva bok har varit en bästsäljare på The New York Times i 216 veckor. Boken talar om personligheter i Savannah, men har en södra gotisk ton till sin berättelse. En person dödades och det finns två teorier flytande, den första om det är, det var ett mord, säger andra att det var en handling i självförsvar. Det blir inte bara en spänning fylld läsa, men det är också humor-fylld. Den har alla de spännande element med vändningar på de mest oväntade ställen.

The Prince of Mist
Författare: Carlos Ruiz Zafon

I denna bok är en skrämmande berättelse om en familj som har flyttats till en liten stad på kustremsa. Tillsammans med föräldrarna, finns det tre barn i berättelsen. Efter växling till det nya huset, familjemedlemmarna har olika erfarenheter som mardrömmar, höra olika ljud, etc. De ytterligare tycker att huset har familjen flyttats till, är hemsökt. Försöker jaga problemet, de kommer över en mystisk karaktär som kallas Prince of Mist. Upptäcka mystiska tecknen förändrar livet för de människor som har hittat karaktären helt.

The Adventures of Sherlock Holmes
Författare: Sir Arthur Conan Doyle

Sherlock Holmes är för alla, vars stapelvara “läsning” diet består av deckare. I den här boken finns 12 noveller. Berättelserna var ursprungligen publicerats som enstaka berättelser, innan den sammanställdes till en bok. Dessa är faktiskt detektiv fall, som möter Dr Watson och hans vän Sherlock Holmes. Efter det att dessa historier publicerades som enskilda berättelser, har det blivit ett ideal för deckare.

Georges hemliga nyckeln till universum
Författare: Lucy Hawking och Stephen Hawking

George, som har föräldrar som alltid varit misstrogen av teknik, har blivit varnad att hålla sig borta från sina nya grannar. De nya grannar är Eric, som är en vetenskapsman, tillsammans med Annie, hans dotter, som har vetenskapliga böjelser själv. Däremot George blir vänner med dem liksom superdator, Cosmos. Och där vi lyssnare bjuds på vilda äventyr George upplever när han reser till ett svart hål och andra planeter. Boken gräver också i scenariot om konsekvenserna av Kosmos hamnar i orätta händer. Stephen Hawking, den berömde författaren “En kort historia av Time”, tillsammans med sin dotter, Lucy, avslöja universums mysterier för lyssnare i alla åldrar.

Hjärt-Shaped Box
Författare: Joe Hill

Judas Coyne, huvudpersonen i denna berättelse, som samlar makabra saker, betalar tusen dollar för en död mans kostym, som är tänkt att vara hemsökt av en rastlös själ. Men Judas Coyne är inte rädd, efter allt han har klarat många spöken under sin livstid, t.ex. älskare som han övergivna callously, ett missbruk far och kompisar bandet han lurad. Så var det en mer, tänkte han. Men det som levereras till honom i en svart färgat hjärtformad låda är inte en metaforisk eller påhittad spöke, men the real thing. Och dräkten tidigare ägare är plötsligt överallt … stirrar på Coyne från hans TV tittar in genom fönstret, sitter i sin bil, som lurar bakom dörren sovrum. Ligger på lur med en kedja hängande från ena handen i slutet av som är en glänsande rakblad. Joe Hill, vars noveller har vunnit flera priser, har skapat denna mästerliga verk av mörk fantasi, som är full av syra terror och obevekliga spänning.

Efter att ha gått igenom listan med ljudböcker, kanske alla inte nödvändigtvis överens med listor här. Vi får inte glömma att valet av böcker kommer att vara föremål för debatt för det är mycket subjektivt och ändras i enlighet med varje persons smak. Därför kan var och en av oss har en annan “bästa” lista.

Läder Seat Care
Bil Generator Problem
Bilbatteri Tester
Ljud
Varvräknare Felsökning
Billiga RWD bilar
Så här testar en startsolenoid
Bil måla jobb Priser
Automotive Bättringsfärg
Hur man fixar en punktering
Hur konvertera ljud till text

Leave a Reply