Tips för rengöring av bilen Matta

Tack vare olika typer av auto lån, köpa en bil eller ett fordon är enkelt. Men kom ihåg ett fordon är en stor investering eftersom varje månad en viss bestämd mängd går för att återbetala billån. Underhålla din bil i gott skick och hålla den ren är ett stort ansvar. Varken du eller jag skulle vilja åka i en bil som är rörigt eller smutsigt.

Hur att rengöra din bil matta

Ta din bil till en bil-servicecenter minst en gång i månaden för en biltvätt. För att hålla interiörer av bilen fri från damm och smuts, rengör det varje helg. Använd en handhållen dammsugare för att avlägsna damm från bilbarnstolar. Om du har vinyl bilmattor rengör dem med tvållösning och en svamp. Använd en vanlig fönster för att rengöra rutorna och fiber slemhinnan i fönstren och även att lägga till en gnistan till det.

Emellertid om du ett matta över bilmattor, det tillrådligt att använder god matta rengöringsmedel och ett matta shampo. Bil matta är ytterligare bil tillbehör som ger skönhet till inredningen i din bil. Här är några tips för rengöring av bilen mattan.

Handla en kvalitet bil matta renare. Välj en bil specifik matta renare som finns i form av en spray eller skum. Mattan städare innehåller tvättmedel och tensid som tränger in i mattan tyget för att lossa smuts.

Mattan städare inte bara avlägsnar fläckar utan också återställer den ursprungliga färgen och mjukhet och plysch känslan av tyget.

Använd en matta renare som också är en lukt Neutralizer. De två-i-ett mattan städare hjälpa till att ersätta den smaklös lukten med en bra doft.

Matta Schampo

Matta schampo är ett av klädseln rengöringsmedel som ofta används för att rengöra inte bara stoppning i bilsäten, men också mattan i bilen.

Innan du använder mattan schampo, använd en våt-torr dammsugare för att dammsuga mattan. Detta skulle frigöra mattan för minut dammpartiklar, inklusive hår, papper bitar och sand.

Använd en skurborste för att gnugga i schampo lödder i mattan. Använda så lite vatten som möjligt när skura mattan.

När du har rensat smuts och fläckar från mattan, skölj mattan bra att ta bort skummet. Det sista steget är att dammsuga mattan med våt-torr dammsugare. Torka bilen mattan väl, innan du använder den igen.

Hur man tar bort fläckar från din bil matta

Om du råkar spilla te eller kaffe på bilen mattan, blot området med silkespapper omedelbart att ta bort överflödig vätska. Detta kommer att förhindra fläckar från att in Men om fläckarna har torkat, använd vatten för att mätta området innan du tar bort fläckar. Spraya ett milt schampo eller en matta renare på det färgade området för att ta bort fläcken. (Om du använder mattan renare för första gången, spot test i en inte lätt-sett område av mattan.)

Efter avlägsnande av fläckar, placera pappershanddukar över rengjorda området att absorbera kvarvarande fukt. Håll ett tungt föremål som en nyckel eller sten som vikt över pappershanddukar. Låt mattan torka.

Med hjälp av en dammsugare, dammsuga mattan en gång innan den i bilen.

Bilstereo Borttagning
Bil larm Systems
Förarlösa bil
Bil larm Problem
Hur fungerar en DVD-spelare Work
Taklucka Vs. Moonroof
Vem uppfann CD-spelare
Bil Fönsterhiss Reparation
Bumper reparationskostnad
2012 nya Volkswagen Beetle
Bilbatteri laddare Recensioner

Leave a Reply