Tändningslås Problem

En tändningen är det första som du använder när du får i, eftersom det är den enhet som utlöser bilmotorn att arbeta. Det gör det till en bil del, vars underhåll kan inte ignoreras alls. Det beror, om brytaren är död, inte din bil inte starta.

Funktion
Tändningslås kan betyda två anslutna enheter i en bil. En del är låscylindern inuti, där du sätter din bilnyckel, för att slå på tändningen och den andra anslutna delen är den faktiska elektroniska brytaren, som ligger bakom cylindern. Denna uppdelning av cylindern och elektroniska omkopplaren är inte densamma i alla bilar. Vissa har en omkopplare som omfattar båda dessa komponenter i en enhet.

Funktionen av omkopplaren är att slå på bilmotorn. Det uppnår denna funktion genom att ge en push till svänghjulet, genom en annan växel omsättas i handling genom en elektrisk relä mekanism. Alla moderna switchar kommer med en rad olika byta alternativ. De tillgängliga alternativen är generellt “på”, “av”, “låsa”, “start” och “tillbehör”. Läge OFF stänger av bilens system, medan alternativet Lås, finns i vissa bilar, kan du ta ur nyckeln efter avstängning. Startpositionen är fjäderbelastad och när du sätter i nyckeln och vrid den från av / låst läge för att starta, blir starter växeln kortvarigt och bilen startar. När du släpper greppet, vänder nyckeln till “on” läge, på grund av verkan av fjädern. Detta säkerställer att startmotorn växeln är urkopplad. Problem kan normalt uppstå fel i låscylindern eller de elektriska under switch.

Bad tändningslåset Symtom
Ett klassiskt symptom på en dålig switch är uppenbarligen en bil inte startar. Emellertid är detta symptom delas av många andra bakomliggande orsaker som ett dött batteri och en dålig starter. Så ett sätt att avgöra om du arbetar med frågor tändningen, är att eliminera andra möjligheter. Kontrollera bilbatteriet med en voltmeter. Om det är okej, så du måste kontrollera omkopplaren arbetar. Om varningslamporna på bilen instrumentbrädan, inte slå på när nyckeln vrids till läge “ON” och om de gör aktivera de inte stängs av när du slår strömbrytaren till startläget, då är du säkert göra med omkopplare frågor.

Arbetar med frågor tändningen
Den bearbetning av brytaren är avgörande, och därför bör man inte kompromissa när det gäller att hantera sina problem. Det bästa sättet att reparera en switch är att ersätta det. Allt kan gå fel från låsmekanismen till den elektriska omkopplaren. Det är därför, är ersättare det bästa alternativet att gå till. Mestadels ligger problemet med den elektriska strömställaren inuti. Här kommer jag ge er en kort beskrivning av bytet.

Du måste vara beväpnad med ett nytt omkopplingsenhet, skruvmejsel och skiftnycklar. Första sak att göra är att koppla den negativa polen på bilbatteriet. Därefter måste du ta bort locken rattstången. Efter att du måste ta bort hela ratten för att komma åt omkopplaren mekanism. Innan dess koppla bort bilens horn tråd också. Nästa sak om avlägsnande listan är omkopplarna för vindrutetorkare och svarvning signaler tillsammans med sina ledare.

Sedan kan du ta bort växeln genom att ta bort skruvarna, tillsammans med ledningarna. Sedan kan du koppla den gamla låscylindern från den gamla växeln. Byt ut den gamla växeln med den nya och anslut den gamla cylindern med den helt nya tändningslåset. Återställa alla alla kabelanslutningar som tidigare och sedan lägga de andra växlar tillsammans med ratten på plats. Det är hela ersättningsförfarandet i korthet. Specifika instruktioner kommer att variera beroende på bilmodell.

Gör felsökning jobbet på egen hand, kommer att ha nytta i nödsituationer, när du verkligen behöver för att fixa saker på egen hand. Det säger sig självt att det kommer att spara mycket pengar och minska bilreparationer kostar.

När man byter Bilbatteri
Bil Top pakethållaren
När man byter Rotorer
Bästa oljefilter
Oljeläckage Reparation
Huvudcylinder Repair
Däck Justering Kostnad
Hur du ändrar en regulator Bränsletryck
Hur mycket kostar det att måla en bil
Underhåll av fordon Checklista
Generator Problem Diagnos

Leave a Reply