Ta sprayfärg från bil

Ett av de bästa sätten att göra din bil ser cool är att få det spray målade! En smiley eller motto som visas i ljusa färger gör verkligen en bil ser “unga”, men denna look föredrar endast tonåringar och ungdomar i 20-årsåldern. För andra är en spray målat bil en grym trick spelas på dem barn! Dessa människor kan naturligtvis inte ströva runt med en spray målad bil. Följande är några enkla sätt att ta bort klotter eller någon form av sprayfärg från bilen som hjälper dig att bli av med frågan om hur man remover sprayfärg från bil evigt.

Sätt att ta bort färg från Car

Basic – vatten och tvål: Även om detta kan verka som en mycket självklar metod för att avlägsna sprayfärg, fungerar det. Allt du behöver för detta sprayfärg borttagning metod är en hink med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel. Helt enkelt skrubba färgen med hjälp av en trasa. Denna lösning kommer definitivt att hjälpa bort sprayfärg, om du tillåter sprayfärg torka upp och sedan försöka ta bort det! Precis som alla andra fläckar, en sprayfärg fläck måste också deltog omedelbart.

Nagellack Remover: Det kanske låter konstigt att användningen av nagellack kan bidra till att ta bort sprayfärg från en bil. Men det är sant, de flesta av nagellack innehåller aceton i det, det är aceton som hjälper till att ta bort envisa färgen. Helt enkelt doppa en mjuk trasa i nagellacksborttagare och lätt gnugga på sprayfärg. Även om detta är en enkel procedur, gör det långsamt som du kan ta bort den ursprungliga billack också! När sprayfärg tas bort, stänk vatten på den platsen och gnugga bort med en torr trasa. En av de viktigaste sakerna att tänka på är att hålla nagellacksborttagare från gummi ändar bilen. Aceton kan lösa gummi i en minut, så var försiktig när du använder den.

Bensin: Bensin eller bensin kan också användas för att ta bort sprayfärg från bil. Proceduren är enkel, doppa en mjuk trasa i en bensin-behållare och försiktigt gnugga på den målade sprej området. Var försiktig eftersom bensin kan ta bort den ursprungliga färgen på bilen också, så gnugga bara det specifika området med bensin. Tvätta bilen med ljummet vatten när du är klar. Du kan behöva lägga till tvättmedel till ljummet vatten för att bli av med bensin lukten. Också vaxa bilen eftersom det blir lättare att ta bort färgen, om det blir spray målade igen.

Rubbing: Rubbing kan också användas för att ta bort sprayfärg från bilar. Om du undrar om var du kan få en gnugga förening, behöver du inte oroa dig eftersom det finns på varje Biltema. Precis som alla tidigare metoder, använd en trasa för att gnugga gnugga föreningen på sprayfärg. Applicera jämnt och sedan gnugga bort kraftigt kommer sprayfärg lossna. Mikrofiberduk är mer användbar för att ta bort sprayfärg är mikrofiberduk även i butik auto del.

Det var några av de enkla metoder för att ta bort sprayfärg från bilar. Alla dessa metoder är säkra att använda, men det är bättre att prova varje lösning på en liten lapp, och om den ursprungliga färgen lossnar, inte använder den. Så nu när du vet enkla sätt att bli av med sprayfärg, behöver du inte oroa dig för de oönskade mönster på din bil!

Hjulinställning Kostnad
Hur konvertera WMA till MP3
Vad är det snabbaste bilen i världen
Hur du ändrar bromsvätska
Aerosol sprayfärg
Bärbar DVD-spelare Recensioner
Hur fixar Bil Rust
Uppfinningen av hjulet
Bil larm Systems
De flesta tillförlitliga bilar som någonsin byggts
Hur sprayfärg Konst

Leave a Reply