Strålkastarglas Restaurering

Kör omkring med skadade eller dystra strålkastare är en stor säkerhetsrisk för föraren av ett fordon och andra människor på vägen också. Reparera en trasig strålkastare lins är en mycket nödvändig uppgift som man måste göra om denna situation uppstår. Strålkastarna är tänkta att ge en med en tydlig och fri utsikt över alla saker genom att belysa vägen och trafiken, och om denna uppfattning minskar på något sätt kan det leda till stora bilolyckor och olyckor.

Nu har du två alternativ när du väljer att göra en sådan sak. Den första är att få en helt ny strålkastare montering, men det kommer att kosta dig runt $ 300 – $ 500 lätt. Det andra alternativet, som är oavsiktligt mycket billigare, är att skaffa ett kit objektivet restaurering. De mest populära kit för detta ändamål kallas “Crystal View” och det är lätt tillgänglig i alla butik och kostar runt $ 20.

För mindre skador och grundläggande lins restaurering detta är ett mycket bättre alternativ än att byta hela enheten. Självklart, om det har varit stora skador på dina strålkastare, sedan ersätta dem är verkligen rätt väg att gå. Återställa strålkastarglasen är mycket enklare än det låter, och genom att använda de olika artiklarna och verktyg som du får i ett sådant kit kan du genomföra processen ganska snabbt och enkelt.

Strålkastarglas Restoration Kit
Inuti en sådan kit hittar flera slipning kuddar och en polermedel. Du måste följa instruktionerna genom att först använda en tung sand och sedan skifta till en ljusare grus för att tillämpa föreningen. I slutändan måste klarlack skall appliceras över linsen samt. Såsom nämnts tidigare, är detta en lämplig metod för en lins som inte är kraftigt skadad. Eftersom denna process inte bevilja ett helt nytt och rent utseende, kan den bara användas som en tillfällig lösning. Om du inte är nöjd med resultatet av detta förfarande är en annan liknande kit som du kan använda ‘3 M Strålkastarglas Restaurering System. Detta kit kostar runt samma, men har mycket mer verktyg och föremål som ingår i paketet.

Den viktigaste frågan som leder de flesta människor att söka för att reparera en strålkastare lins är missfärgning av linsen. Detta gör linsen att förvärva en synligt gul färg, och det är där slipning och polering komma till hands. Även känd som oxidationen av linsen, är detta ett problem som drabbar plast eller polykarbonat strålkastare som biltillverkarna enhälligt föredrar nuförtiden. Detta är något som inte kan undvikas, eftersom användningen av strålkastaren orsakar det, tillsammans med exponering för solen och andra element. Självfallet medför detta effektiviteten i strålkastarna som minskas avsevärt, och detta kan vara mycket osäkra.

Sådana satser innehåller också detaljerade instruktioner om hur du återställer strålkastarglasen, vilket gör uppgiften mycket lättare. Detta är ett fundamentalt enkelt jobb att göra, och det kräver inga speciella kunskaper eller expertis om alla slag. Istället för att besöka ett jobb reparation och betala en enorm i form av arbetskostnader för det jobb som du enkelt kan göra själv, det är mycket mer ekonomiskt att köpa en av dessa restaurering kit och utföra jobbet själv. Du kommer att sluta spara en avsevärd tid och pengar genom att göra så.

Under några omständigheter, ta inte det här jobbet mycket lätt, eftersom det kan visa sig vara en stor säkerhetsrisk. När du kör ett fordon alla dess delar och enheter måste vara i perfekt skick annars någon kunde bli allvarligt skadad. Utför restaurering kan hjälpa en att undvika en sådan risk från dyka upp.

Tread Wear Indicator
Hur att blöda Bromsar
Motorvagn antenn
Ljud-CD Mastering
De flesta tillförlitliga bilar
Parkeringsbroms Reparation
Första bil som någonsin gjorts
Broms reparationskostnad
Hur man öppnar en Frozen bildörr
Mp3-spelare
Used Car bildelar och tillbehör

Leave a Reply