Strålkastarglas Cleaner

I början, låt mig ställa en fråga. Hur svårt skulle det vara för dig att köra med en grumlig strålkastare lins i natten? Tja, jag är säker, oavsett om du är en expert eller nybörjare, kommer ditt svar vara “mycket svårt”! Men varför står inför detta problem? Varför inte rent strålkastaren linsen och sedan köra säkert? Okej … nog av frågor nu. Vi kommer att röra sig mot centrum för vår diskussion. Strålkastarglas är de mest utsatta fordonsdelar, mot dimma, damm och andra väder-komponenter. En sådan dimmig eller grumlig Strålkastarglas påverkar inte bara den övergripande utseendet på bilen men också gör körningen svårt. Lösningen på detta problem är ganska enkel och det är städning strålkastare lins. Förfarandet är enkelt och tar inte mycket tid. Du behöver inte heller vara en expert för att göra denna uppgift. Här är det förfarande för att rengöra en dimmig Strålkastarglas med en kommersiell Strålkastarglas renare och även homemadeone.

Rengöring av en Strålkastarglas med en kommersiell Strålkastarglas Cleaner

Rengöring av Strålkastarglas tar bort sin dimmigt utseende och ger dig en ren och klar ljus. Även rengöring av strålkastare linsen är nödvändig, är förfarandet mycket kort och mycket enkel! Du behöver en borrmaskin, rena bitar tyg, en god kvalitet renare och vatten förträngare. Så här rengör dimmigt Strålkastarglas.

Förbered ett litet hål mot den nedersta delen av linsen, med hjälp av borrmaskinen. Detta kommer att bidra till att lösa ut den befintliga kondens och även förhindra det, som frisk luft skulle komma in i utrymmet.
Nu är nästa steg att ta en viss mängd av renare och sedan tillämpa den på en mjuk texturerat ren trasa.
Börja gnugga linsen försiktigt och i cirkelrörelser.
En gång är klar du applicera rengöringsmedlet strålkastaren måste du tvätta linsen med vatten. Men se till att du tvättar linsen innan renare torkar upp.
Du är klar med den grundläggande reningsprocess. Nu måste du gå vidare till polering proceduren. För detta tillämpa vissa förgasaren renare till en torr, ren trasa och stänka god kvalitet, spraya vatten förflyttande på linsen och börja polera linsen.
När är polering över, gå vidare tillämpa vissa gnugga förening till Strålkastarglas. Använd en mjuk texturerat och ren trasa för detta ändamål. Efter avslutad, ta en torr trasa och sedan lysa strålkastaren linsen.

Rengöring av en Strålkastarglas med en hemlagad Strålkastarglas Cleaner

Det är inte alltid nödvändigt, att du måste rengöra Strålkastarglas, det sätt mekanik gör! För detta ändamål kan man använda även användningen av en hemgjord renare. Rengöring av Strålkastarglas på detta sätt skulle vara lika effektiva. Nämns nedan är det förfarande för att rengöra en strålkastare lins med en hemmagjord renare.

Det första steget är att framställa renare. Ta en hink fylld med lite varmt vatten och sedan lägga till lite tvätt tvål för att bilda bubblor.
Nu gäller tvättlösningen till Strålkastarglas och sedan hålla den för någon gång. Detta skulle mildra de klibbiga smutspartiklar.
När detta är gjort, måste du skrubba linsen försiktigt med hjälp av en ren trasa. Håll skrubbning tills smutspartiklar avlägsnas.

Strålkastarglas städning kräver inte ingående kunskap om fordonsdelar och reparationer. Bara lite sunt förnuft och kunskap om rengöringen är mer än tillräckligt.

Hur man bygger anpassade Lådor bilens högtalare
Topp 5 Bästa MP3-spelare
Bromsskon Byte
Generator Kostnad
Bil Top pakethållaren
Chrome sprayfärg
Topp bilvax Märken
Hur man rengör batteripolerna
Bil Fönsterhiss Reparation
Måla jobb Utropspris
Kupén

Leave a Reply