Sprutmålning Möbler

Tidigare när möblerna skulle målas var typiska målningsteknik med pensel gjort. Men nu sprayburkar har kraftigt ersatt användningen av borsten i många aspekter. Sprutmålning kan ger en bättre finish, är mer praktiskt, och en behöver inte vara alltför orolig droppande färg. Även målning med sprayburkar är billigare och mindre tidskrävande. Sprayfärg kan också användas för att måla alla möbler objekt gjorda av plast, metall eller trä material. Så samla all nedanstående materialet och följ instruktionerna på sprutmålning möbler.

Hur sprayfärg Möbler?
Saker du behöver för sprutmålning av metall möbler eller möbler är:
Gamla tidningar
Lätt sandpapper
Fin sandpapper
Putstrasa
Dammsugare
Spraya färgburkar

Steg # 1: Det första steget är att ta ut någon produkt från möbel som du inte vill måla. Ta ut lådor, kuddar säten eller annat material som du inte vill måla på. Om något är inte praktiskt möjligt att skiljas från möbler objektet och sedan täcka det ordentligt med ett lager av plast klänga flört.

Steg # 2: Det andra steget, medan målning trä möbler är att rengöra möblerna ordentligt. Lägg ett lager av gamla tidningar ark och placera dina möbler på den. Det är mycket viktigt att bli av med även små skräp på möblerna, annars yta inte kommer att vara bra. Använd sandpapper några gånger för att ta bort damm eller sågspån på möblerna. Du kan använda tack trasa för att rengöra möblerna. Efter detta använder dammsugare, och igen försiktigt rengöra möblerna att bli av med små partiklar av damm.

Steg # 3: Nu tar sprayfärg kan i din hand, och skaka den för några minuter kraftigt, så att färgen blir inblandad enhetligt i burken, och du undvika randig eller ojämna målade ytan. Håll burken upprätt i handen och cirka 8 inches bort från ytan av möblerna. Och med en fram och tillbaka rörelse händerna börjar tillämpa färgen.

Steg # 4: Det är viktigt att du behåller ett högt tempo och arbeta i tunna skikt, medan sprutmålning trämöbler eller metall möbler. Jo, samtidigt som med ett högt tempo i tunna lager kan du undvika körningar, droppar eller fläckar på den färdiga produkten.

Steg # 5: Efter den första lager färg, låt möblerna torka. Om du känner möbeln behöver ytterligare skikt av färg, sedan igen följ stegen ovan, och applicera ett ytterligare lager av färgen. Du kanske också vill tredjedel tillämpning av färgen.

Steg # 6: Om du vill ha en högblank glans på möblerna objektet kan du använda en mycket fin sandpapper på den första lager färg, och sedan börja tillämpa nästa skikt. Se till att du låter varje lager torka ordentligt i solen eller en varm plats och ta bort eventuellt damm med en putstrasa och sedan använda nästa finish.

Steg # 7: Kontrollera sedan den färdiga möbeln i bra ljus på rätt sätt. Kontrollera om tjocka eller tunna färg områden på ytan, eller någon smuts eller skräp som fastnade under målning i ytan. Fix dessa områden med hjälp av ett sandpapper. Sedan kan du lägga till tunnare skikt på ytan, tills du får önskad effekt.

Så samla alla de saker du behöver för sprutmålning och följ instruktionerna ovan korrekt att spraya färg på olika möbler objekt!

Hur man tar bort färg från Bil Windows
Bilbatteri laddare Instruktioner
Billjud Felsökningstips
Amerikanska bilar Vs utländska bilar
TRUMBROMS Borttagning
Solar Car Battery Charger
Hur Touch Up Car Paint
Måla Sprutor: sprutmålning Utrustning och bås
Disc Vs. Trumbroms
Oljeläckage Reparation
Dashboard Varningslampor

Leave a Reply