Sprutmålning

Oavsett om du behöver måla din bil eller möbler, kommer ditt arbete att vara mycket mindre rörigt och ännu lättare om du använder en sprayfärg. Inte bara är detta en rolig aktivitet, är det relativt problemfri. När det gäller målning projekt, många människor använder sprutpistoler, tack vare fördelen av problemfri tillämpning av sprayfärg. Dessa färgsprutor använder komprimerad gas för att anbringa färg på ytan. Oavsett om du målar möbler eller måla en bil, kommer undersöka små detaljer hjälper säkert dig att få önskat resultat. Om du funderar på att använda sprayfärg för din målning projektet, här är allt du behöver veta.

Tillämpning av sprayfärg

Sprutmålning teknik är ganska populär eftersom den ger utmärkta resultat när det gäller snygg finish och jämnhet, men för att få önskvärda resultat, se till att du målar med en stadig hand. Kontrollera att du har gamla overaller redo. Du måste också vara redo med en ansiktsmask och ett par bra handskar som din andningsorganen kan bli drabbade på grund av inandning av ångor. Så, om du har andningsproblem, skulle det vara bättre att låta en professionell göra det. Du måste också använda skyddande glasögon för att skydda ögonen från färgen. Täck håret också. I fall färgen eller primern träffar huden tvätta bort det också.

Hur sprayfärg

Om du vet hur man sprayfärg kan du skapa stora konstverk med sprayburkar sprayfärg. Många graffitimålare använder sprayburkar sprutmålningsfärg för detta ändamål. Sprutlackeringsfärger används alltmer för att måla projekt för hemmet. Oavsett om ditt måleri projekt innebär att tillämpa en sprayfärg på plast, metall eller trä, se till att ytan är ren och torr. För en metallyta som redan var målad, kan du behöva använda en sandpapper för att bli av den gamla färgen. Om det finns några delar där du inte vill använda färg, se till att du döljer dessa områden. När du är klar med slipning av ytan, använd en mikrofiberduk och torka bara slipas ytan. Nästa uppgift är att tillämpa primern. Primern kommer att hjälpa färgen att binda väl med ytan. Så, ta primern och lätt spraya över den del. Eftersom du skulle använda mer än ett skikt, gör se till att du ger rimlig tid för varje tidigare beläggning appliceras på torr ordentligt. Försök att hålla varje primerbeläggning trevlig och ljus. Nu kommer det sista steget, själva målningen. Som rekommenderas ovan, se till att du använder beläggningen jämnt med en stadig hand. Du vill inte sluta med ojämna färg i vissa områden.

Två eller tre riktigt tillämpade färgskikt bör räcka. Det är alltid bättre att måla sidor och botten av ytan innan du fortsätter till toppen. Gör att du ger tillräckligt med tid för färgen att torka i mellan färska rockar. När färgskikt har torkat måste du våt sand igen. Detta skulle innebära användning av progressivt tyngre kornstorlek sandpapper från 800 till cirka 2000. Detta bidrar till att säkerställa att effekterna av tunga handedness samtidigt tillämpar färgskikt så småningom bort. Detta bör ge en fin och glänsande lyster och skimmer till ytan. Mestadels du skulle hitta ett par repor på ytan på grund av användningen av tyngre kornstorlek sandpapper. Om du inte hittar sådana repor, använd en gnugga förening att polera upp ytan. Använd en polermaskin för att lägga glans och lyster.

Det var lite information om hur man använder sprayfärg. Följ de ovan nämnda tips och försiktighetsåtgärder. Jag hoppas att du har en fantastisk tid men samtidigt njuta av denna njutbara målning verksamhet.

Symtom på en dålig Gasspjällssensor
Emergency Brake Repair
Hur konvertera ljud till text
Bilrekonditionering
Ström Windows fungerar inte
Vad är en varvräknare
Bärbar DVD-spelare Recensioner
Bakre bromsbelägg Byte
Bil Reparation Tips
Audio Books
Bil dvd-spelare

Leave a Reply