Sprayfärg schabloner

Många människor gillar att dekorera sina hus väggar med vacker konst, men har inte skicklighet. Om du inte är bra på att rita eller måla, sedan överväga att använda stenciler sprayfärg. De finns i olika utföranden, i bokstäver, symboler, etc. Och sprutmålning dem kan du skapa stora stencil konst på alla underlag. Här är lite praktisk information om var du kan få dessa schabloner och hur man sprayfärg konst använder dem.

Stenciler på Supermarket
Du kan hitta coola stencil design på någon stormarknad. De kostnadseffektiva, och för några dollar kan du få många konstruktionen av dessa stenciler. Du kan få papper stenciler eller plast sådana. De plast som är de bättre, eftersom de lätt kan rengöras och återanvändas. Så väljer du schablonen som har mönster, bokstäver eller symboler, som är lämpliga för ditt projekt.

Online Gratis schabloner
Men om du inte kan hitta rätt sorts schabloner i snabbköpet eller pappershandel, leta på nätet. Det finns många webbplatser där du kan hitta dessa stenciler, dessa platser har hundratals designer. Du kan välja flera stenciler för målning väggar från dessa platser. Gå igenom webbplatsen, för att kolla in de olika utskrivbara sprutmålningsfärg stenciler design. Du kan hitta enkla mönster som fjärilar, stjärnor, blommor, etc. stenciler. Dessa är bra för målning flickor rum eller kläder. Men om du vill skapa iögonfallande konst med sprej schabloner måla konst, sedan gå med Fresco eller väggmålning stenciler. Det är intressanta väggmålning stenciler, som ger en väldigt cool effekt.

För pojkar rum kan du gå med stenciler av bilar, rymdskepp, eller schabloner sport. Du får även speciell symbol stenciler och även detaljerade stenciler för scen eller kända personer. Om du är total nybörjare att använda stenciler eller sprutmålning sedan gå med enkla mönster, så att jobbet sprutmålning är lätt. När du är klar får de stenciler, skriva ut dem på en tjock papper, och använd ett hantverk kniv. Och skrapa bort siluetten och sedan använda dessa skivor för att skapa sval sett stencil konst.

Använda schabloner sprayfärg
Nu, det första steget när det gäller att spraya måla schabloner är sprutmålning säkerhet. Så skyddsglasögon och mask. Gummihandskar bör också användas, bära gamla kläder som de kommer att få färgas medan du sprayfärg. Få gamla kartong ark, och praxis på det, innan du försöker någon sprutmålning på den önskade ytan. På kartong, håller stencilerna så nära och fast kan du med din fria hand. Sedan i den andra handen tar aerosolen kan skaka den väl tills du hör ärta eller bollen i burken. Håll sedan burken vinkelrätt mot kartong och sprayfärg. Förslaget ska vara rak en, från vänster till höger, sedan höger till vänster, sedan vänster till höger och så vidare tills du har täckt upp hela schablonen.

Sedan kontrollera resultatet genom att långsamt ta av schablonen. Låt färgen torka. Detta var ett försök sprutmålning med schablonen, nu rengöra stencilen och använda den på önskad yta med samma ovanstående tips. Alltid minns tre saker, att skaka flaskan väl, att hålla det alltid vinkelrätt mot ytan och följ alltid rätt rörelse. När du skapar detaljerade stenciler väggmålning, måste du arbeta med stenciler i lager och använda olika burkar färg spray.

Bästa Bilbatteriladdare
Hur man tar bort färg från Bil Windows
Audio Books
Bensintank Reparation
Hur man rengör batteripolerna
Dekorativa bilens golv Mats
Bil Broms Problem
Låsta i bilen – hur du kommer i
Hur Reupholster Bilbarnstolar
Hur man använder startkablar
Taklucka Vs. Moonroof

Leave a Reply