Spray bilvax

Du kanske har försökt ett antal produkter för att hålla din bil i gott skick. Bortsett från regelbunden service för att hålla den igång smidigt, behåller sin yttre kropp är också mycket viktigt. Bil vaxning är en viktig del av bilens detaljer och samma hjälper till att bibehålla utsida av din bil. Vaxet finns i olika former, och en i sprayform blir mycket populär i dessa dagar. Medan många tror sprut bilvax erbjuder enkel applikation, andra säger att det måste användas mycket försiktigt än andra typer av vax. Så låt oss ta reda på varför sprut vax är ett bra alternativ för din bil.

Varför välja Spray

Om du planerar att vaxa din nya bil, en som redan har en blank yta, är sprut vax alltid en bra plockning. Detta vax täcker rätta ytan på nya bilar som har en elegant finish. Eftersom färgen på dessa bilar är fortfarande färska och glänsande samma behöver knappast fullständig vaxning. Du kanske letar efter platsen täckning eller hårfäste patch-ups, och vaxet erbjuder en perfekt lösning för dessa problem jämfört med vätska eller pasta vax. Använda vaxet är mycket bekvämt medan du arbetar på små fläckar. Dessutom blandar också bra med omgivande färg och kommer inte att leda till en ojämn utseende som pasta eller flytande vax skulle förmodligen leda till.

Detta vax erbjuder inte bara en snabb fix för fläckar och mindre fläckar, men det är också en ultimata valet för fullständig vaxning projekt. Du kan avsluta vaxa hela ytan på halva tiden av vad som krävs för att pasta eller flytande vax ansökan. Dessutom vaxet inte behöver poleras som andra vax finish. Vaxet ger en fin blank yta och därmed behöver du inte polera det, ytterligare spara din tid. Nåväl, låt mig berätta att samma är lätt att applicera när du behärskar tekniken. Medan du arbetar på en vaxning projekt för första gången, eller när du använder vaxet för första gången, kan ansökan verkar riktigt tufft. Du måste vara snabbrörligt att undvika tjocka lager eller ojämn täckning. Så det är bäst att använda den för platsen täckning först, och sedan överväga att arbeta på en komplett utsida av din bil.

Tja, har hållbarhet sprut vax varit en omtvistad fråga. Medan många tror att dessa vax för bilar erbjuder utmärkt hållbarhet, det finns många andra som förkastar denna produkt hävdar att de är värst för hållbarhet. Vaxet som innehåller högre andel av carnaubavax är kända för att vara de bästa plockar, eftersom denna beståndsdel ger långvarig effektivitet. Slutligen, låt mig säga er att en enda flaska av aerosol vax håller längre och ger mer täckning än samma mängd vätska eller pasta vax kommer att göra. Med varaktig glans och UV-skydd att vaxet ger till ytan, måste du överväga detta en medan du arbetar på nästa bil detaljer projekt.

Bästa märken att välja mellan

Eagle One Vax-As-U-Dry
Meguiar s NXT Generation Spray bilvax
Turtle Wax ICE Spray Detailer
Optimal Spray Wax
EZ Shine Spray Wax
Snabb Wax från Eco Touch
Turtle Wax ICE Syntetiskt Spray Wax
NanoWax Spray
DuPont Spray Wax
Griot Garage Spray-On Wax

Med den ökande populariteten för dessa vax, kan du hitta ett antal alternativ i denna produktkategori på marknaden. Du kan kolla in de bästa produkterna från de bästa varumärkena och prova samma under nästa bil detaljer projekt. Du kan överväga ovannämnda varumärken och andra topprankade produkter enligt olika expert-och konsument recensioner. Redo att vaxa din hastighet maskin?

Hur du ändrar bromsvätska
Solar Car Battery Charger
Kostnad för Bromsbelägg
Hur man läser däckstorlekar
Bil måla jobb Priser
Auto Painting Priser
Hur konvertera ljud till text
Bakre bromsbelägg Byte
Strålkastarglas Cleaner
Bärbar DVD-spelare för barn
Uppfinningen av hjulet

Leave a Reply