Solskydd Byte

Felaktig placering av solskydd och deras ineffektivitet för att skydda solstrålar kan orsaka väg missöden under körning. De är benägna att slitage och kräver omedelbar ersättning. Det är bra att ersätta ett solskydd är, kan du göra det enkelt hemma utan att ta hjälp av en mekaniker. Först måste du ta bort den gamla solskydd och sedan ersätta med den nya. Allt du behöver är en riktig arrangemang av skruv dykare och skruvar. Kolla in de allmänna steg.

Du måste hitta visiret är monteringsfästet innan du byter den.
Skruvar fästs med visiret för att hålla den på plats och du måste ta bort dem.
Nu tar en platt huvud skruvmejsel och försiktigt ta skruven ut med det. Medan du gör detta, se till att plasten i visiret inte rivs.
Börja avskruvning från basen av visiret med skruvmejseln. Förvara skruvarna på en viss plats för att undvika att förlora dem.
När skruvarna lossats, avlägsna visiret från basen av innertaket. Ge en mild ryck för att avlägsna visiret.
Placera den nya visiret i samma position, tillsammans med skruvarna.
Placera skruvarna i samma position varifrån de togs bort. Börja skruva i motsatt riktning och dra åt skruven med hjälp av en skruvmejsel.

Det var den enklaste tekniken för att ersätta ett solskydd. Modellerna varierar beroende på varumärken och du bör välja rätt en för din bil. Exempelvis skiljer Fords solskydd från Hondas och vice versa. Gå till en god kvalitet visir kan ge maximalt skydd för dina ögon när du kör. Byte solskydd, Charcoal, 72-86 Jeep CJ, Rugged Ridge Replacement solskydd, etc är några av de kvalitetsprodukter. De är slitstarka och har metallstänger fäste för att ge ytterligare stöd. Se till att den matchar inredningen i bilen annars skönheten i din lyx bil kan fördärvas.

Byte solskydd för bilar

Solskydd krävs inte bara för bilar utan även för auto rickshaws. Syftet med solskydd är definitivt densamma. Det skyddar förarens ögon och håller insidan av fordonet svalna i soliga dagar. Du kan byta visiret med en handgjord visir eller köpa en ny visir från bil butiker. Mekaniken bakom ersätta en automatisk har solskydd är densamma som för en bil. Här har vi förklarat dig processen att göra ett solskydd hemma.

Du behöver en kartong, papper, färg och kniv för att göra en parasoll.
Skär kartong i rätt form och täck den med papperet. Limma den till kartong eller tejpa fast den.
Nu skär en skåra på toppen av kartongen så bred som backspegeln.
Stoppa in parasoll eller solskyddet i spegeln.
Om kanterna buktar ut, bara trimma bort till den exakta storleken.
Nu måla solskyddet med färgerna i ditt val och låt den torka.

Om du vet dessa tekniker, så du behöver inte ringa en mekaniker för att få solskyddet ut. Håll verktyg i ditt garage och använda dem när du byter bildelar.

Vanliga bil problem
Ljuddämpare Tips Installation
Billjud Tillbehör och kondensatorer
Topp 10 mest tillförlitliga bilar
Bil Ljuddämpare Reparation
Bromsbelägg Replacement Cost
Cool Biltillbehör
Steg om hur man målar en bil
Topp bilvax Märken
Bromsljus inte fungerar
Lamborghini Historia

Leave a Reply