Snabbaste serietillverkade bil

Om du är en snabbhetsmonster måste du har säkert sett The Fast and the Furious-serien, flera gånger. Och varje gång du måste ha tänkt att få en av dessa elaka maskiner. Tja, jag känner så varje gång jag råkar se filmen gång på gång. Gasreglaget, NOS, RPM nålen aldrig går ner, röken, ljudet, det ökar bara adrenalin. Tja, inte alla dessa så kallade snabbaste bilar är i produktion. De flesta av dem är skräddarsydd, ändras eller koncept bilar, medan mycket få är i produktion.

Lista över snabb produktion Bilar

Bugatti Veyron Super Sport
Bugatti Veyron regerar fortfarande listan och är det snabbaste serietillverkade bil. Denna galna maskin kan nå en kikhosta 267 mph och 0-6 på bara 2,5 sekunder! Puh! Det har testats tid och om igen, men denna hastighet maskin älskar att vara på topp. Detta monster har en 8,0 liters W16 motor med sexton cylindrar och producerar 1001 metriska hästkrafter (736 kW och 987 hk). Kan vi begära mer? Om du vill se denna best i ditt garage måste du punga ut ca. $ 1.700.000. En av de dyraste bilarna i världen.

SSC Ultimate Aero
Nästa i listan är SSC Ultimate Aero, som hade rykte om sig att vara på nummer ett för världens snabbaste serietillverkade bil, tills nyligen då Bugatti Veyron tog över. Ja, var den ultimata Aero i toppen och var dom, men nu är det på den andra platsen. Detta monster har en twin-turbo V8-motor och 1183 hk. Den kan nå upp till toppfart på 257 mph och 0-6 på bara 2,7 sekunder! Dess pris är ca. $ 650.000.

Saleen S7 Twin Turbo
På tredje plats är S7 Twin Turbo. Bilen har fått en kraftfull twin-turbo V8-motor med cylindervolym 7000c som ger 750 hk vid 6300 rpm! Det är en två-sits coupé och den låga vikten kropp ökar dess prestanda eftersom den består av kolfiber och aluminium. Toppfarten är 248 km / h och 0-60 i 3,2 sekunder. Bilen ser bra ut och det kan bli din för ca. $ 555.000.

Koenigsegg CCX
Koenigsegg har gjort super maskiner sedan ganska lång tid. Koenigsegg CCX är efterföljaren till Koenigsegg CCR som också var med på listan över snabbaste bilar under sin tid. “CCX” står för “Konkurrens Coupe X”. Denna Sverige gjorde bil är ganska looker och har exceptionell design. Dess hjärta uppbyggd av Supercharged V8 till kapaciteten 4700cc. Den kan producera 806 hk vid 6900 rpm. Toppfarten är 245 km / h och 0-60 i 3,2 sekunder. Ca pris $ 545.000.

McLaren F1
En av de mest populära sportbilar tillverkarens McLarens F1 är nästa på listan. McLaren har alltid varit på toppen 10 snabbaste bilarna lista och under de första åren det brukade vara på toppen. Nu är det ett bland dem men inte på toppen. F1 från McLaren har en 6 liters V12-motor, 6064cc och kan producera 627 hk vid 7400 rpm. Det är en 2-dörrars 3-sits coupé och priset är ca. $ 900.000 – 1.000.000.

Det finns många andra supersonic maskiner ute, varav några är konceptet få är specialbyggda, medan några andra är i produktion. Att få en av dessa Mean Machines är enkelt om du har en sex eller sju siffra lön! Medan det för andra, om du vill att din bil att omvandla till en snabbaste gata bil, skulle jag föreslå att uppgradera motorn och lite anpassat jobb kommer att göra susen, och kommer inte att vara lika dyrt som att få en av dessa som anges ovan. Tack!

Trumbromsar Justering
Generator Kostnad
Bil Reparation Tips
Genomsnittlig bil Batteritid
Batteripolen Korrosion
Sprutmålning Möbler
Kostnad för Bromsbelägg
Felsökning en vägmätare
Dekorativa bilens golv Mats
Hur man laddar ett bilbatteri
Broms reparationskostnad

Leave a Reply