Snabbaste bil under 30K

Det finns många människor som skulle älska att äga snabba och lyxiga bilar, men inte råd att köpa dem. Men i en färsk undersökning observerades att många avancerade bilmodeller som är 5-7 år gamla kan köpas i 30.000 dollar. Även om detta låter mycket överraskande och du kan hoppa av glädje med tanken på att köpa sådana fascinerande bilar till sådana billiga priser, bör du veta vem att närma sig och vad saker att tänka på innan du köper dessa bilar. Det finns många återförsäljare som säljer begagnade bilar och genom att säkerställa att kvaliteten på bilen är upp till märket, kan du definitivt köpa dem. Vid prislapp på 30.000 dollar, får du också några bra och snabb bilar som vi ska diskutera i punkterna att följa.

Dodge Challenger SE
Dodge Challenger SE kan vara en av de finaste alternativen för en snabb bil under 30k. Denna bil har en motorstyrka på 250 och en utmärkt bränsleekonomi som gör det ett bra köp. Stilen och ser lägga till dess meriter och göra den till en av de bästa för ungdomar såväl som vuxna. Utgångspriset är runt $ 23.000 vilket gör det ganska överkomligt.

2008 Hyundai Sonata SE
Hyundai Sonata SE är en av de snabbaste bilarna bland prisvärda bilar listan. Det är väl känt för sina unika egenskaper, hastighet och lyxiga inredning bil. Utrymmet som du får i bilen är lika bra som den som tillhandahålls av premium lyxbilar som är mycket dyrare än den här bilen. Denna bil har en 3,3 liters motor och har en imponerande 234 hästkrafter. Priset för denna bil är billig jämfört med de stora erbjudanden. Grundmodellen kostar ca $ 19.500.

Volkswagen Jetta GLI
Volkswagen Jetta GLI kräver bara 6,8 sekunder att göra en 0 till 60 mph och har en två liters motor. Med en 207 £ fötter vridmoment och 200 hästkrafter, kommer denna bil med en snygg design, funktioner och specifikationer. De bildelar är lätt tillgängliga och en annan sak att notera här är att detta är en beprövad bil och har fått fantastiska rapporter från många människor. Vid en prislapp på $ 25.000 denna bil förtjänar säkert att vara i denna. Bland Volkswagen bilar, är detta en av de mest populära.

Mitsubishi Eclipse GT
Mitsubishi Eclipse GT kommer med en 2,4 liters kraftfull motor och har en 162 hästkrafter tillsammans med fantastiska utseende och eleganta exteriörer. Denna bil är väl känd för sin bränsleekonomi som är bättre än andra bilar i sin kategori. Du kan få den här bilen till ett pris på cirka $ 25.000, vilket skulle vara en mycket bra affär.

Några fler

Nissan Sentra SE-R Spec V
Honda Civic Si Coupé
Honda Accord 3,5 EX
Hyundai Genesis Coupe
Ford Mustang GT
2008 MINI Cooper S

Förhoppningsvis kommer den här artikeln hjälper dig att köpa bilen av dina drömmar enkelt. Så sparar klokt att köpa bilen du vill och chill out. Lycka för inköp!

Bestseller ljudböcker
Topp 5 Bästa MP3-spelare
Bil problem
Bilrekonditionering Priser
Bil Ljudisolering
Främre hjulinställning
De flesta tillförlitliga bilar av 2012
Bästa DVD-spelare med USB-port
Tecken på en igensatt bränslefilter
Batteripolen Korrosion
Airbrush schabloner

Leave a Reply