Smart bil recensioner

För den oinvigde, smarta bilar är små, bränslesnåla och prisvärda bilar som har utvecklats under de senaste åren, genom att hålla “Go Green” grunder i åtanke. Men var den ursprungliga tanken bakom tillverkning smarta bilar för att minska parkeringsplats och rymma nästan 2 eller 3 bilar i den normala parkeringsplats av 1 bil! Ja, smarta bilar är små (2,5 m längd) och därmed 2 eller 3 smarta bilar kan lätt placeras sida vid sida i en vanlig bil parkeringsplats. Dessutom är den smarta bilen priset allmänhet under US $ 20.000, så det är lätt överkomligt.

En översikt av smarta bilar
Bara för din information, är Smart också en bilmärket i Daimler AG, som grundades 1994, i Böblingen, Tyskland. Det har producerat serier av små bilar men inte många har framgångsrikt lanserats på marknaden. Det har dock utlöst innovation och utveckling inom området för små biltillverkning. Innan vi går för många smarta bil recensioner, vet om några för-och nackdelar med smarta bilar.

Fördelar med Smart bilar

Mycket attraktiv stil som kan fånga någons uppmärksamhet på en gång.
Utmärkt för stadskörning och stora resor avstånd.
För två personer är sittplatser mycket rymliga och bekväma.
Med utmärkt bränsle prestanda, smarta bilar bidrar till bränsleekonomin och hjälper dig att spara betydande belopp av pris på bränsle.

Nackdelar med smarta bilar

Långsam acceleration.
På grund av sin ringa storlek, det kräver olika bilsäkerhet som skall beaktas.
Bra kvalitet bensin krävs som kvaliteten av bensin påverkar motorns prestanda. Dålig kvalitet bensin kan avbryta prestanda.
Dessa bilar kommer med kortast garantitider som kan vara en stor nackdel.

Top Smart bil recensioner

2012 Ford Fiesta
Fått vara en av de översta små bilar producerade någonstans i hela världen, kommer 2012 Ford Fiesta i många färger och därmed har du olika val. Medan jag gick igenom olika smarta bil recensioner, fann jag att nästan alla användare av 2012 Ford Fiesta har varit gung ho om bilen. En rolig körupplevelse och bekväm sittande gör detta märke en populär småbil. Det har tillverkats i serier av Fiesta bilar. Det har gjorts tillgänglig i fyra-dörrars sedan eller femdörrars halvkombi stilar kropp.

Prisintervall: $ 13.320 (bas S-modellen) till $ 17.120 (SEL trim modell)

2010 Smart Fortwo Passion Coupe
Det har varit blandade gata bil kundrecensioner om denna bil. Det passar lätt i parkeringsplats, är rolig att köra genom hela staden, mycket uppskattar rymliga interiör och betygsatt att ha en bra bränsleekonomi. Med några fler bilar i samma serie att släppas under sommaren 2012, kan du vänta och leta efter mycket utvecklats Smart Fortwo bilar.

Prisintervall: US $ 12000 (ungefärlig)

Mazda 3
Även kommer Mazda 3 på US $ 2000 mer än bränsleeffektiva Fiesta, har dess köregenskaper har betygsatt vara mycket bra. Men sedan finns det problem med sin bränsleeffektivitet leder till minskad tilltalar kunderna. Mazda 3 finns i fyra-dörrars sedan och en fyra-dörrars halvkombi. Priser för 2012 Mazda 3 har inte släppts ännu.

Prisintervall: US $ 15.000 till US $ 23.000

Mini Cooper
Mini Coopers är en av de mest observerade små bilar på vägarna. Med sina söta utseende och imponerande köregenskaper, erbjuder Mini Cooper goda Automotive Engineering funktioner. En av dess nackdelar är hög grundpris, som är problematiskt för bilägarna.

Prisintervall: US $ 18.500 (grundpris) till US $ 32.000

Honda Fit
Övergripande smarta bil recensioner, lämna mig med valet av Honda Fit när det kommer till praktisk. Förare har i förundran på grund av dess magiska sits funktioner som gör det möjligt att sitta i tre lager lägen, dvs., Lång, lång och nytta. Med hastighet känsliga volym funktioner och satellit kopplat navigationssystem, rankas denna bil är en annorlunda och ändå kul att köra liten bil. En nackdel med denna bil var att i år 2007 – 2008, blev tusentals Honda Fit påminde grund av felaktig fönster switch. Om du planerar att köpa nu, se till att du frågar om din modell.

Prisintervall: US $ 15.000 till US $ 20.000

Även om du hittar liten bil prissättning för att vara på en högre sidan har jag en del intressant information att dela med dig. Det är, kan du även få några av de bästa märkena av stor storlek och normala bilar, på bara under US $ 5000 eller US $ 2000!

Efter forskning och analys, kan du också köpa begagnade Smart Car är som säljs i Bilverkstäder, till mycket överkomliga priser. I ditt sökande efter att köpa effektiva bilar, du kan också gå igenom listan av bilar rangordnade för att ge bästa gas körsträcka under 2010, som kommer att hjälpa dig att köpa en riktigt bra prestation bil. Förhoppningsvis ska smarta bil recensioner nämns i denna artikel har hjälpt dig i din forskning för att köpa en liten bil.

Bil Underhållsschema
Billjud Systems
Bromsledningen Reparation
Bilvax Jämförelse
Audio Books
Typer av Muscle Cars
Bilfönster Replacement Cost
Låsningsfria bromsar
Solar Car Battery Charger
Bildelar
Hur fungerar en mp3-spelare Arbete?

Leave a Reply