Rengöring kupén

Att få inredningen i bilen rengörs professionellt är en dyr uppgift. Om du inte har råd kostnaderna för rengöring bilinredningar regelbundet, sedan lära samma själv är det enda alternativet. Att känna till grunderna kommer inte bara hjälpa dig att spara pengar, men också hjälpa dig att hålla din bil ren. När du vet det inre förfarande bilen detaljer, kan du rengöra din bil även när du är ute för semester. Det innebär att du kan ha en ren bil med rengöring göras regelbundet. Så ska vi gå vidare för att veta hur man rengör bilens interiör? Här är några användbara tips på samma.

Viktiga Rengöring Tips

Tömma den
Först de-röran inredningen i din bil. Jag är säker på att en hel del saker placeras i den organiseras eller slumpmässigt. Så ta ut dem och ha ett fritt område att arbeta över. Ta också bort de extra kuddar eller andra saker som du har placerats i för extra komfort.

Vakuum från toppen till botten
Processen börjar dammsuga. Arbeta aldrig på golvmattor och sedan den övre sidan av din dörr trim eller taket. Starta processen från toppen och arbeta mot botten. Dammsugning är en av de viktigaste tips som du inte kan hoppa över. När detta är gjort, dammsuga instrumentpanelen, bil täcker sits och slutligen golvet. Tja, ingen anledning att nämna att du måste arbeta på mattor genom att först ta bort mattorna. Tvätta mattorna och dammsuga mattan. Grundligt dammsuga under sätena behöver inte nämna. För den tidigare nämnda dammsugning, kan du använda en mjuk borste. För att arbeta på hörnen och mindre områden som är svåra att nå med större pensel använder utsvängda verktyget munstycket vakuum.

Rengöring Carpet Mats och Hållare
Som jag nämnde ovan, tvätta mattan med en bil rengöring schampo. En av de tips är att ta ut dem och tvätta med en bilschampo följt av rinnande vatten med högt tryck över dem. När du är klar, hänga dem för torkning. Nu finns brickor, mugghållare och hållare flaska av plast. Dessa blir ofta klibbiga. Helt enkelt få ett kök renare och en tvättlapp. Spraya rengöringsmedel på dessa områden och rengör med en fuktig tvättlapp. Avsluta med att rengöra den med en torr trasa.

Redo att Klädsel och Dashboard
Dessa är de två viktiga bildelar som du behöver för att arbeta på vid rengöring bilens interiör. Ta en fuktig handduk och gnugga instrumentpanelen för att förbereda den för rengöring. Det finns olika bil invändig rengöring produkter som finns på marknaden. Så välj den som är speciellt framtagen för instrumentbrädan rengöring och stoppning rengöring. Spraya rengöringsmedel på instrumentbrädan och ta en mikrofiberduk och rengör den ordentligt. Rengör klädseln enligt tillverkarens anvisningar. Varje produkt har olika “hur man använder instruktioner, så bäst att följa dem skrivs över flaskan.

Så ni är överens om att rengöring kupén är inte en tuff uppgift? Jag är säker på att ni håller när du ger det ett försök. Se till att du använder rätt produkter för rätt inre delar. Kom ihåg att alla rengöringsmedel formuleras på ett annat sätt är lämpliga för olika ytor. Så använd inte en renare för lädersäten över instrumentbrädan. Också omfatta alla gummi ytor och trim vid rengöring av interiörer med en maskeringstejp. Samla de väsentliga material, parkera bilen i skuggan och komma igång med uppgiften.

Flygande bilar
Felsökning bil problem
Lamborghini Vs. Bugatti
Bästa små bilar
Bästa framhjulsdrift Bilar
Symtom på en dålig Starter
Pipig Bromsar
Ljuddämpare reparationskostnad
Hur man öka en bilmotor är hästkrafter
Tips för att köpa en förstärkare Bilstereo
Varvräknare Felsökning

Leave a Reply