Rengöring aluminiumhjul

Vet du att aluminiumhjul kan göra eller förstör bilens utseende? Smuts och smuts som blir samlats på hjulen över tiden förstör utseendet på bilen. Rengöring aluminiumhjul blir nödvändig för att återställa den blanka utseende aluminiummetall. För att rengöra aluminiumfälgar är inte en svår uppgift och kan utföras enkelt inom en kort tid. Att göra detta rengöringsarbeten regelbundet är nödvändigt för att hjulen fungerar korrekt i många år framöver. De saker som du kommer att kräva för att ta bort skräp från aluminiumhjul är aluminium renare, gummihandskar, pappershandduk eller mjuk trasa.

Hur man rengör aluminiumhjul?
Polering aluminiumhjul kan vara något tråkigt, men rengöra dem är enklare och mindre tidskrävande. Även om det finns olika typer av aluminium städare som finns på marknaden, måste du välja den som passar dina aluminiumhjul. Först måste du ta reda på vilken typ av aluminium hjul monterade på bilen och sedan följaktligen välja rätt rengöringsmedel. Att välja fel kan skada ytfinishen i stor utsträckning. Till exempel kan rengöringsmedel som används för anodiserade aluminium hjul inte tillämpas på rensa belagda eller målade hjul. Man bör också veta det rätta sättet att rengöra aluminiumfälgar. Repor på hjulen ses ofta på grund av felaktig rengöringsmetoder.

Vissa syror är aktiva ingredienser i dessa rengöringsmedel. Därför, för att skydda huden från någon form av skada, är det viktigt att använda gummihandskar. Solglasögon är en annan skyddsutrustning som rekommenderas av experter vid användning av dessa aluminium städare. Nu spraya renare generöst på hjulen. Säkerställ att dammsugaren sprutas jämnt för att få det önskade resultatet. Var inte bråttom att torka av renare. Låt rengöringslösningen kvar på hjulen för runt 10-15 minuter. Detta hjälper till att avlägsna svåra fläckar utan större ansträngning. Efter att ha väntat ett tag, ta en pappershandduk eller en mjuk trasa och använda den för att ta bort renare. Frekvent tillämpning av bilen bromsar ger bromsdamm från bromsbeläggen att bosätta sig på bilen hjulen. En icke-slipande rengöringsmedel speciellt framtagen för att rengöra aluminiumhjul kan användas för att avlägsna bromsdamm.

I fall aluminiumhjul inte rengörs under ganska lång tid, kan du behöva lägga lite ansträngning för att torka bort härdade smuts. Lägg inte otillbörliga påtryckningar på hjulen vid rengöring eftersom det kan orsaka repor. Ett hjul skurborste kan också vara användbara för att ta bort smuts och damm. Slutligen, kan du ta hjälp av en slang för att skölja bort rengöringslösningen som fortfarande finns kvar på hjulen. Korrekt sköljning är viktigt att behålla den glittrande utseendet på aluminiumfälgar. Snygga hjul kan verkligen förbättra den övergripande utseendet på din bil.

Rengöringsmedel
Om du vill tvätta din bil först prioritera hjulen. Rengöring av hjulen 1. Säkerställer att aluminium renare inte oavsiktligt faller och förstöra utseendet på en redan tvättade bilen. Kan människor försöker använda en diskmedel eller en biltvätt tvål att ta bort smuts och fläckar från aluminiumhjul. Men dessa rengöringsmedel är inte tillräckligt effektiv för att eliminera smuts och fett i samband med din aluminiumfälgar. Dock kan i vissa fall användning av dessa hushållsprodukter tillsammans med varmt vatten arbeta för att få önskat resultat.

Kom ihåg, att förbättra bilens prestanda, måste du rengöra aluminiumhjul från tid till annan. Detta är det första steget för att hålla bilen i gott skick. Tillämpa ett nytt skikt av polish på de aluminiumhjul efter rengöring kan förhindra ansamling av envisa dammavlagringar i framtiden.

Bilreparationer
Bil problem
Bil ljud och dess betydelse
Konvertera M4A to MP3
Bilbatteri Förväntad livslängd
Remote bil Starter Installation
Diagnos skrapande ljud när du vrider din bil
Hur du ändrar en hastighetssensor
Kupén
Antifreeze Leak
Hur man rengör Bilbarnstolar

Leave a Reply