Remote Car Starter Problem

En avlägsen bil förrätt, även känd som fjärrkontroll tändsystem, är en enhet som gör det möjligt att ägaren av ett fordon att starta det från ett avstånd utan att faktiskt få till det. Det fungerar genom att sända en radiosignal till en mottagare som är belägen i fordonet. Genom att trycka på fjärrkontrollen, kan du uppnå en nyckellös start! Även om detta är säkert en fantastisk teknik, ibland bilen helt enkelt inte svarar när du försöker starta det med hjälp av fjärrkontrollen. Denna brist på svar från bilens startmotor kan bero på flera orsaker. Här är lite information om varför dessa problem kan uppstå.

Felsökning

? Först av allt, kan problem uppstå på grund av en defekt i den fjärrstyrda startmodulen. Så, ta en titt på manualen för att veta utbudet bilen starter. Startmotorn fungerar inte om du använder den utanför området. Dessutom kan sändarens faktiska operativa sortiment varierar också beroende på var fordonet står. Ibland kan fysiska hinder eller andra faktorer orsaka störningar och minska utbudet.

? Ibland jab på fjärrkontrollen gör framkallar ett svar från bilen, men bara under en kort period. Bilen ljus kan blinka lite men bilen helt enkelt inte börja! Om startmotorn inte fungerar, så kolla LED-lampan på fjärrkontrollen. Om LED-lampan inte tänds kan batteriet vara död. I detta fall, kan ersättandet av lågeffekt-eller ett dött batteri med ett nytt lösa problemet.

? Ibland kan bilen starter inte fungerar på grund av problem i samband med mottagaren. Kontrollera mottagaren och gör till att mottagaren kablarna inte rubbad. Det är möjligt att du inte kan ha tryckt på startknappen tillräckligt.

? Det finns en huva stift brytare som förhindrar motorn från avlägsna start när huven är öppen. Så kolla om huven är öppen. Startmotorn kanske inte fungerar om säkringen i Huvudströmkällan har blåst ut. Om det är en säkring-relaterad fråga, måste du ta den till den plats där du fick enheten installerad i första hand. Det vore bäst att låta en professionell kontroll av problem med kablar.

? Ett annat problem som kan möter fordonsägarna är att bilen svarar på fjärrkontrollen och du hör ljudet av det gör en uppriktig ansträngning att komma igång, men att inte göra det. Detta kan bero på en Original Equipment Manufacturer (OEM) bil startspärr-systemet. Det startspärr-systemet är i grunden en liten mikrochip som är inbäddad i fordonets nyckel. Dess främsta syfte är att förhindra bilstölder. När startnyckeln sätts in i nyckelhålet, sänder chipet radiofrekvenssignaler att skapa en unik kod. Bilen kommer därför inte att starta om den mottar denna kod. Så medan få bilen starter installerat, se till att du köper ett system som kringgår OEM startspärr-systemet. För att göra en grundläggande kontroll, in bilnyckeln i tändningslåset och tryck fjärrkontrollen bil förrätt. Om bilen startar med lätthet då frågan är definitivt fabriksinstallerade bilen startspärr. Vad du bör då göra för att utnyttja bilen förrätt fjärrkontrollen är att investera i en transponder. Transpondern kommer att hjälpa fjärrkontrollen åsidosätta OEM.

Priset på en bil förrätt kan vara allt från $ 50 till över $ 300 beroende på märke och funktioner. Naturligtvis detta inte inkluderar installationen. Till skillnad från en-vägs fjärrkontrollen förrätter där man måste vara runt fordonet för att se att det började, de två-vägs fjärrkontroll förrätter har många funktioner. LCD-skärmen på fjärrkontrollen kommer visa ikoner för att indikera att fordonet har startat. Det kan finnas ikoner för signalstyrka, batteritid, dörr låsa / låsa upp, temperatur, huv öppen, fordon batterispänning, bål öppen, siren etc. Inte konstigt att de kommer att kosta dig mer. Synkronisera denna tekniskt avancerade gadget med din bil definitivt kräver en utbildad hand. Så, se till att en utbildad professionell installerar den i bilen.

Bilbatteri Återvinning
Bärbar DVD-spelare Recensioner
Felsökning Car Elektriska problem
Symtom på en dålig Gasspjällssensor
Bugatti Vs. McLaren
Generatorn Problem
Bilvax Borttagning
Bästa bil Polish
Bästa Bilbatteriladdare
Bästa MP3-spelare Recensioner
Custom Car Interior

Leave a Reply