Remote bil Starter Installation

Häromdagen fick en av mina vänner en swank ny bil. Hennes mamma, som används för att den gamla bilen, stod precis utanför och väntade på att hon skulle öppna bilen med nyckeln och sedan låsa bilen manuellt. Min vän väntade i bilen i några minuter, för hennes mor att gå in, men till ingen nytta! Sedan vände hon sig fönstren ner och bad sin mamma att komma in och berättade för henne att dörrarna var olåst! Min väns mamma inte inser att detta nya bilen kommer att ha fjärr förrätt installation som gör att du kan starta bilen på avstånd! Eftersom detta system har börjat, får du normalt den tillsammans med bilen. Men även om du inte får det, kan du installera säkert det själv! En snabb titt på texten nedan kommer att berätta hur man ska gå att installera en avlägsen bil starter!

Hur man installerar en Remote bil Starter?

Lite kunskap om nyanserna i bilens arbets-och med en mekanisk böjd i sinnet och du kommer att vara där. Det kan vara lite tufft om du är ur gängorna i den avdelningen, men inte omöjligt!

Verktyg som krävs:
Utan de verktyg du inte kan hantera det här projektet. De verktyg du behöver är –

Kabelskärare
Lödkolv
Löd
Digital multimeter
Wrench Set
Skruvmejselkit
Kabelstripper
Remote startpaket
Eltejp
Krympplast
Värmepistol

Metod

Steg 1 – Kontrollera bilen
Se till att alla system fungerar som de ska efter start bilen. Flick alla lampor på, kontrollera indikatorerna och sånt. Sedan när detta händer, öppna fjärrkontrollen startpaket och gå igenom dem. Du måste se till att du får de instruktioner ordentligt för att undvika bil problem senare.

Steg 2 – Verktyg Galore
Nu få de nödvändiga verktyg som har nämnts tidigare. Nu vad du behöver göra är att ta bort panelen som är under ratten. Då blir det trådar att ansluta till fjärr starter som du måste ta reda på. Effekt, tändning, start och andra tillbehör som radio, larm, makt lås är typiska anslutningar och bildelar inblandade.

Steg 3 – Going lite längre
För installation av fjärr bil förrätt är nästa steg att koppla bort batteriet i bilen. Var försiktig när du gör detta. Följa upp genom att ansluta avlägsna starter kablar till samordnande fordonets ledningar. Anslutningar kan innefatta mer än två trådar, beroende på vilken modell av bilen är det.

Steg 4 – Almost Done
Medan du ansluter fler än två trådar för avlägsen bil förrätt installation med reläer är ett bra alternativ. Sedan slutligen, bara koppla in batteriet och kontrollera om fjärrkontrollen startmotorn fungerar.

I grund och botten, är nyckeln till att få kläm på instruktionerna väl och noll i på en lämplig plats för styrenheten. En plats som kommer att minimera längden av tråd körningar är perfekt. Samtidigt är en plats som kommer att hålla trådarna borta från delar som rör sig som bromspedalerna och bil kylarfläkt avgörande.

För att undvika avlägsna problem bil starter, använda digital multimeter för att förhindra skador på datorn i bilen. Dessutom kabelanslutningar om lödda kommer att hålla dem säkra och starka. Sist men inte minst, kontrollera anvisningarna noggrant för att undvika allvarliga skador på bilen! Jag loggar ut här!

PS här är allmänna instruktioner!

Honda Vs Nissan
Bästa ljudredigering programvara
Solar Car Battery Charger
Nyckellöst Entry System för bilar
Hur man läser däckstorlekar
När man byter bromsbelägg
Hur man byter lås fönsterdekaler
Hur man målar en bil själv
När var den första bilen uppfanns
Batteri Renovering
Skillnaden mellan Taklucka och moonroof

Leave a Reply