Plast gastank Reparation

Plast gastankar är de mest använda bränsletankarna idag ett antal fordon som de är bekväma på många sätt. Metallen gastankar, även om de håller längre än de plast som är på en högre underhåll risk. De är föremål för rost, korrosion, läckage och andra problem brott när de blir gamla. Bränsletankar av plast, å andra sidan, är billigare, lätt vikt och håller längre, eftersom de inte lider av rost och korrosion problem. De är också lättare att montera i fordonet och därmed är mer föredraget att metallbehållare gas.

Även bränsletankar av plast har så många plus poäng över tankar metall gas, även de kan genomgå några hål och sprickor eftersom de är gjorda av plast. Eftersom plast tankar kostar mindre, när det finns reparationer problem i dem, behöver du inte kasta dem att köpa en ny. Du kan reparera dessa själv eftersom det är ett lätt jobb, ta en titt hur!

Reparera en plast bensintank

När du har en läckande tank av plast gas kan du inte undvika det, eftersom fordonet förlorar mycket bränsle. På grund av detta kan det antingen finnas andra problem i fordonet eller det kan helt enkelt sluta arbeta eftersom det blir slut på gas. Du måste åtgärda problemet så snart som möjligt och eftersom du har en plast bensintank, kommer du att öka chanserna för en brandrisk också. Därför, ta en titt på några tips för plast bensintank reparation nämns för dig i följande punkter.

Material som behövs

Varm kniv eller lödkolv
Pincett
Kabelskärare
Plastbitar
Sked Värme pistol

Vägbeskrivning

När du ska börja med reparation, måste du ta bort tanken från sin plats och töm den. Det borde inte vara något bränsle i den medan du reparera det, eftersom det kan vara brännbart.
Med hjälp av avbitare, skär några plastbitar för det skadade området på bensintanken. Se till att bitar du skär ut är tillräckliga för att laga det skadade området på tanken.
Sedan hålla plaststyckena på en metallyta eller marken i en sekvens och använda värmepistol för att värma dem. Du måste värma plastbitar tills de är öppna och elastisk.
När du har dessa bitar som skall användas för ersättning, använd värmepistol för att värma de skadade områdena av bensintanken.
Mycket gradvis, en bit i taget, värma varje hoppade område och när det är tillräckligt mjuk, stick den lösa genomskinlig plast blad på den. Med hjälp av pincett du kan hålla plastarket ändar och försiktigt hålla dem på de drabbade områdena i tanken.
Därefter med en varm kniv, jämna den mjuka plasten och försiktigt köra den plana ytan av kniven över ytan av plastarket.
Upprepa samma steg för de andra skadade områden också, för plast bensintank reparation och så att hela tanken ser likadana. Om du inte kan använda en kniv, en sked eller spatel kommer också att göra eftersom du bara behöver sprida ut plasten jämnt på ytan av bensintanken.

Det var några riktigt enkla steg som du kan följa för tanken reparation. Du kan göra detta på mindre än en timme och spara pengar samt försök att köpa en ny bränsletank för en enkel spricka!

Hur konvertera ljud till MIDI
Bugatti Vs. McLaren
Diagnos pipande ljud vid acceleration
Auto Painting Priser
Vem uppfann MP3-spelaren?
Bilvax Borttagning
Cruise Control Problem
Bil rostborttagning
Tips för rengöring av bilen Matta
Måla Färger för bilar
Ersätta en generatorremmen

Leave a Reply