Overhead DVD-spelare Installation

Overhead DVD-spelare är en bra underhållande sätt att titta på DVD-filmer och göra din tid mer lustfyllt när du reser. Väljer att upprätta en overhead DVD-system i bilen kan vara ganska givande i det långa loppet, men komposit i början. En lekman eller en som inte vet något om installationen även kan slutföra den här typen av projekt själv, men kommer viss förståelse och erfarenhet i uppgiften att göra det snabbare. Dessutom utför installationen själv kommer också att du kan spara en hel del på inställningar kostnader. För att välja ett lämpligt underhållningssystem, måste du hänvisa till overhead DVD-spelare recensioner tillgängliga på Internet. Om du har några tvivel om installationen, har du alternativet att få hjälp genom företaget du köpte systemet från.

Installera en Overhead DVD-spelare

Det första steget i att avgöra en plats som du vill att DVD-systemet som ska installeras i. Se till att du väljer en plats som gör det möjligt att alla i den bakre delen av bilen att enkelt visa skärmen. Du kan också behöva ta ut takbelysning. Nästa steg skulle vara att göra en översikt över fästet som medföljde systemet på innertaket på bilen, där du har valt det system som ska inrättas. Säkerställ att lineation är centrerad från båda sidor av bilen.

Delvis släppa bilen headliner, men se till att du bara släppa bara en sida av det, så att få ledningarna arrangemanget igenom. Du skulle då behöva skruva loss förarsidan eller passagerarsidan solskydd på vilken säkringsdosan är belägen. Koppla bort fåfänga ljus genom att gradvis dra kontakterna. Spak den övre och under pelare kåpa i samma riktning som du tog ut solskyddet med vanlig skruvmejsel. För detta ändamål kan du bli skyldig att ta ut säkerhetsbältet om den är ansluten till den övre pelaren. Säkerhetsbältet är i allmänhet fast med ett huvud eller bult. Ta ut eventuella skruvar och låsklämmorna och lossa kick panelen över säkringsdosan och placera panelen åt sidan.

Klipp ut lineation på bilen headliner. Se till att en stödbalk löper över den plats där du vill sätta upp systemet. Om det inte finns någon sådan balk, skulle du behöva klistra trä järnväg till taket på bilen. Anställ fästet för att markera minst fyra borrhål på träet eller stödbalken. Se till att du borra hålen centrerade på balken.

Ställ in de kablar som medföljde systemet genom innertaket. Se till att du lämnar tillräckligt med slack för att ansluta till spelaren. Se riktlinjerna och utnyttja hårdvaran som kom tillsammans med den överliggande DVD-systemet. Få system skulle kräva att du kan ansluta alla kablar till DVD-systemet före montering. Dölj kablage i den bakre sidan av paneler som du tog ut. Montera fästet flitigt genom att utnyttja de korta skruvarna som kom tillsammans med DVD-systemet. Gå med i kupolen kablar till lämpliga kablar enligt riktlinjerna nämns i DVD-spelaren manualen.

Anslut ström och ljud kablar som beskrivs i handboken. Kontrollera att alla kablar är anslutna till en 12-volts källa exklusive den svarta kabeln som krävs för jordas. Startförbudet kan göras genom att helt enkelt använda något skruv. Anställa en tråd rullen att klippa kablarna och använda eltejp för att säkra anslutningar. Placera FM-modulatorn under sätet som ligger närmast där du tog bort panelen från. Du skulle då behöva ställa in ljudkabeln till FM-modulatorn. Ställ modulatorn vid någon radiosignal som nämns på modulatorn. Fast placera trådarna där panelerna skulle ersättas. Fäst alla paneler, säkerhetsbälten, och headliner tillbaka till sina lämpliga ställen.

På detta sätt kan du enkelt köra gör-det-själv uppgift overhead DVD-spelare installation. Under installationen bara se till att spelaren inte över är åtdragen. Om det är, kan det orsaka skärmen för att buckla. Det kan ta cirka fem timmar eller mer för hela installationen, så se till att du har gott om ledig tid innan du kommer att göra denna uppgift.

Ström Windows fungerar inte
MP3
ABS lysa
Hur fungerar en mp3-spelare Arbete?
Hur man öka en bilmotor är hästkrafter
Rengöring kupén
Vaxa en bil
Bilbatteri
Byta bil Termostat
Dashboard Reparation
De flesta tillförlitliga bilar av 2012

Leave a Reply