Nya bilar för 2012

Året 2012 är ett av de mycket efterlängtade gäller utsläpp av nya bilmodeller. Bilindustrin har tagit fart efter att återhämta sig från recessionen och kunder också är redo att spendera en gång, det förutspås att aktiviteten av bilen köpa / sälja bör därför, uppnå en viss fart igen. Här är några av de bästa nya bilar för 2012.

Bilar för 2012

Recensioner av nya bilmodeller för år 2012 presenteras nedan, ta hänsyn till viktiga funktioner, motor specifikationer och pris-relaterad information. Dessa framtida bilar packa i en mängd olika funktioner och massor visar på förbättringar jämfört med sina tidigare versioner. Dragen av bilar från tre olika prisklasser presenteras nedan. Anledningen till just välja dessa tre modeller är det faktum att de har utformats med hänsyn till faktorer som bränsleeffektivitet och miljövänlighet. Efter många år har Mercedes infört en diesel modell och lyckligtvis är recensioner uppmuntrande. Låt oss ta en titt på funktioner och specifikationer för dessa bilar.

Hyundai Accent

Några av er kanske frågar vad som är så speciellt med rätt och slätt Hyundai Accent. Ja, har Accent varit aldrig i ligan av de avancerade, bensinslukande bilar. Men denna modell tilltalar dem som behöver en bil som fungerar smidigt är bränslesnål, som inte kräver mycket underhåll och viktigast är rimligt prissatt. Den nya Hyundai Accent (GLS) har en bas pris på $ 12.545. De andra trimmar dvs GS och SE är prissatta på $ 14.695 och $ 15.895 respektive. Den 1,6 liters motor av denna bil ger en effekt på 138 hk. Design av bilen är sådan att den rymmer en rymlig hytt och last. Körsträcka på bilen i stadstrafik och motorvägar är 30 mpg och 40 mpg respektive. Basen sedan kommer med funktioner som sex-växlad manuell växellåda, fönsterhissar, luftkonditionering, radio och sidospeglar. Hyundai Accent passar väl i kategorin små prisvärda bilar.

Range Rover Evoque

Denna bil är en av de bästa medelstora bilar för år 2012. Den 2,0 liters motor ger makt 240 hk. Aluminium används vid tillverkning denna motor är det lätt. Direkt injektion teknik hjälper generera tillräckligt med ström och minskar också CO2-utsläppen med 20%. Den automatiska transmissionssystemet av denna bil har sex nivåer. Säkerhetsfunktioner inkluderar krockkuddar, hög cell styrka säkerheten helt skivor bromssystem och avancerade fasthållningsanordningar. Denna konceptbil finns i tre modeller, dvs Dynamic, Prestige och Pure. Denna Range Rover Evoque finns i 11 metalliska färger och 1 Enfärgad (Fuji White). De yttre funktioner inkluderar Xenon belysning, en fullständig panoramatak etc. utropspris på Range Rover Evoque är ca $ 44.000.

Mercedes-Benz S350 BlueTec 4Matic

Detta S-klass Mercedes bil har en V6 turbo dieselmotor med en kapacitet på 3,0 liter. Effekt som genereras av denna motor är 240 hk, medan vridmomentet är 455 Nm. Denna bil har en 7-växlad automatisk växellåda. Du kan uppväxling eller nedväxling automatisk växellåda manuellt med hjälp av växelpaddlar. Den 0-60 accelerationen sker på bara 7 sekunder. Bränsleekonomin för staden och vägar är 21 mpg och 31 mpg respektive. Även med en dieselmotor, driver bilen smidigt. Den 4Matic fyrhjulsdrift teknik av denna bil ger stabilitet på olika terräng och i alla årstider. Den Electronic Stability Program (ESP) tillsammans med 4MATIC teknik hindrar bilen från att glida och ger bättre kontroll i hörnen. Den AIRMATIC semi-aktiva fjädringssystem är en av de användbara funktionerna i denna bil, denna suspension teknologin innehåller luftfjädrar som elektroniskt styrda. De 8-vägs makt justerbara baksäten i denna sedan erbjuder bra komfort. Mercedes-Benz S350 BlueTec 4Matic är prissatt runt $ 93.000.

Några fler bilar för 2012
Här är några fler bilmodeller beräknas få svensk premiär under 2012. Namn på modeller och deras uppskattade priser anges nedan.

Bilmodeller
Beräknad Pris

Mazda CX-5
$ 38.000

Audi S7
$ 95.000

Dacia Duster
$ 17.500

Renault Zoe
$ 24.000

Subaru XV
$ 33.000

Chevrolet Volt
45.000

Chevrolet Impala
$ 25.700

Volvo S60
$ 31.300

Subaru Tribeca
$ 30.600

BMW X3
$ 37.100

Hyundai Veracruz
$ 28.400

Ford Focus
$ 17.300

De bilmodeller som införts på senare år har blivit allt kompakt, bränslesnål och miljövänlig. Denna förändring har lett till skapandet av innovativa design. I tider framöver skulle kunder föredrar modeller som är kända för sin funktionalitet och inte bara makt. Fenomenet med den globala uppvärmningen påverkat också hur kunder och biltillverkare tänker. Detta kommer definitivt att bidra till att skapa bilar som är både effektiva och miljövänliga.

Spraya FÄRGER
Ljud-CD Mastering
Ljuddämpare reparationskostnad
De flesta tillförlitliga bilar som någonsin byggts
Bil Överhettning Orsaker
Bilbatteri laddare Instruktioner
Topp 10 Bästa ljudböcker
Sprutmålning Säkerhet
Honda Vs Nissan
Värmeelement Anvisningar för byte
Hur man installerar en bilstereo

Leave a Reply