När var den första bilen uppfanns

Marshall McLuhan sa en gång att, Bilen har blivit ryggskölden, det skyddande och aggressiva skal av städer och förorter människa. Men hur lång tid tog det för bilar att bli så integrerad del av vårt liv? När var den första bilen uppfanns och när började det liknar de bilar som vi är så vana vid i dag? Den Sanningen är att du inte kan kreditera en enda person med uppfinningen av bilen. Det tog nästan fyra århundraden av ständig innovation över hela världen för att leverera de bilar som vi inte kan leva utan. Uppskattningar säger att det tog nästan en miljon patent att resultera i vad vi kallar en bil. I den här artikeln berättar vi om alla Firsts som gav oss det stora utbudet som vi har idag. Från svaren på när den första gasdrivna bil uppfanns när den första hybridbil uppfanns ger denna artikel svar på alla dina frågor.

Uppfinningen av bilar

Det var år 1672 som den första någonsin bilen uppfanns. Ferdinand Verbiest, en flamländsk jesuit missionär som hade rest till Kina och experimenterade med idén av ånga drivna bilar framgångsrikt lyckats skapa ett fordon som drivs med ånga men hans skapelse var en leksak version som han begåvad med kejsaren av Kina. Så som många andra uppfinningar, kan även den första bilen uppfanns spåras tillbaka till Kina. Den första bilen som kan användas för mänsklig transport inte kommit till stånd förrän 1769, då Nicolas-Joseph Cugnot, en fransk ingenjör uppfann den första självgående väg bil för den franska armén. Han använde sig av en ångmaskin för sitt fordon och fordonet tvungen att sluta varje kvart eller så för att bygga upp ångkraft så att den kunde fungera igen.

Cugnot fortsatte att experimentera med sin uppfinning av bil. Hans senare experiment men inte slut mycket bra och han har också på sin meritlista första trafikolycka registreras. De flesta historiker och experter är överens om att Cugnot s uppfinning 1769 förtjänar beröm över senare gasdrivna bilar att göra anspråk på titeln på den första bilen någonsin. En annan vanlig fråga från trivia fanatiker är om införandet av bilar i USA. År 1789, patenterade Oliver Evans hans ångdrivna vägfordon som första bil någonsin gjorts i USA.

Nästa stora uppfinning i bilar världen var att elbilar under år 1881. Gustave Trove var den person som uppfann den första någonsin bilen som körde på el men på grund av höga tillverknings-och underhållskostnader, har dessa bilar inte gör mycket bra. I 1885, patenterade Karl Benz, grundaren av Mercedes Benz, hans uppfinning som var den första bilen att drivas av en förbränningsmotor. Många lojalister tror att det rätta svaret på en fråga om det år då den första bilen uppfanns hänvisas till det år Karl Benz uppfinning, eftersom det banade väg för bilar som vi känner igen dem. Karl Benz uppfinning var dock en tre hjul bil och år 1889, introducerade Daimler och Maybach världen till första fyra hjul bil.

Snart många andra innovationer skett och historia bilindustrin är full med många tekniska framsteg som under längst tid verkade fantastiska. Uppfinningen av biodiesel bil 1933 av Rudolf Diesel och uppfinningen av solens bilen av William Cobb i 1955 är bara några av många exempel. Det var insatser för många individer under många år som ledde till produktionen av bilen som är nödvändig för att världen i dag.

Bästa Snow Bilar
Remote bil Starter Installation
Auto Painting Priser
Köpa Tips för Bärbar DVD-spelare
Airbrushing Tips och tekniker
Hur man målar aluminiumhjul
Chrome sprayfärg för bilar
Hur du ändrar skivbromsar
Front End Justering Kostnad
Bil draganordning
Hur länge bromsbelägg Sista

Leave a Reply