MP3-spelare Köpguide: Hur du köper en mp3-spelare

Numera har att köpa en mp3-spelare blivit en slags utmaning som en person har att möta. Han kan planera på ett effektivt sätt och gör en bra mängd forskning, men titta på de sorter på marknaden, kan hans forskning blir oanvändbara. Det finns olika typer av mp3-spelare som tillverkas av flera företag. Dessa spelare skiljer sig på olika faktorer, såsom storlek, form, funktioner, användbarhet, minneskapacitet, ljudkvalitet, kostnad, etc. Detta är anledningen till att en köpare blir förvirrad. Men om han tror steg-för-steg efter hans behov och budget, kan han gå att få den rätta.

använd
Först av allt måste du veta vad du ska använda MP3-spelaren för. Om du köper det bara för att lyssna på musik medan du joggar, kan du välja en liten och enkel. Du kan inte bara få en skrymmande ett och hänga den runt halsen medan jogging eller tränar. Men om du ska använda den för att lagra hela din musiksamling, då måste du se upp för en avancerad en. Du måste också avgöra om du vill titta på videoklipp på den.

Budget:
Detta är också en av de viktigaste faktorerna som du behöver tänka på innan du köper en MP3-spelare. Det finns många spelare som finns tillgängliga i butiker som sträcker sig från $ 30 till $ 300 eller lite mer. Priset beror främst på varumärket, funktioner och lagringskapacitet. Så om du har en mindre budget, måste du köpa en med färre funktioner eller lagringskapacitet. Det finns dock vissa MP3-spelare som är billiga och kommer med bra funktioner.

Storlek, vikt och form
Denna faktor anses av människor som är väldigt noga med formen, vikt och storlek på MP3-spelaren. Det beror främst på ditt val om du behöver en smal och liten som kan döljas i fickan eller en större för att visa upp för folk.

Märke
Det finns musik freaks som är helt medvetna, och kommer att använda produkter endast från selektiv välkända märken. Om du är bland dem, kan du överväga MP3-spelare som tillverkas av Sony Corporation, Apple, Inc., Microsoft Corporation, Philips, Creative, och andra välrenommerade företag. Om du har budgetrestriktioner, kan du välja bland många kinesiska tillverkare som producerar bra MP3-spelare och erbjuda dem till en billig kurs.

Lätt att använda
Du måste också kontrollera hur lätt MP3-spelaren är att använda. Du kan välja en komplicerad en om du själv planerar att använda den. Men om du ger den som en gåva till din mamma, pappa eller en äldre person, måste du välja en som är mycket lätt att använda och användarvänligt.

Lagringskapacitet
Du bör ge en tanke till MP3-spelarens minneskapacitet också. Bestäm hur många låtar eller videor du skulle lagra och hur mycket data du har i din dator. På så sätt kommer du att kunna välja rätt en i enlighet därmed. Numera varierar lagringskapaciteten från 1 gigabyte till en fantastisk 160 spelningar (Apple iPod classic).

Batterilivslängd
Du måste avgöra om du skulle använda spelaren på långa resor. Om du skulle, anser en som har en längre batteritid. Batteriets livslängd hos vissa spelare kan vara upp till 30 timmar. Det kan dock minska med tiden om spelaren används på en regelbunden basis.

Ljudkvalité
Om du är en musiker, skulle du välja verkligen en MP3-spelare som ger den bästa ljudkvaliteten. En person som inte har mycket kunskap om musik och ljud kvalitet skulle inte kunna urskilja skillnaden mellan MP3-spelare som tillverkas av olika företag. I ljudkvalitet, är de som tillverkas av Sony tros vara den bäst.

Skärmstorlek
Om du också vill lagra och visa videor på MP3-spelaren, måste du först sortera ut de som har förmåga videovisning, och välj sedan en med en stor skärm som du vill titta på videoklipp på. Om du vill ha en total videoupplevelse kan du välja iPod touch som har en 3,5-tums wide-screen eller Microsoft Zune, som har en 3,2-tums skärm.

Andra faciliteter
Det finns några köpare som innan du köper, överväga diverse funktioner som en FM-radio samt brännare, röstinspelare, larm utrustning, stoppur, videospel, etc. Men om du köper en dyr MP3-spelare, skulle de flesta av dessa funktioner kommer tillsammans.

Det finns några MP3-spelare som har en viss funktion som skulle vara den enda anledningen för dig att köpa den. Den “iPod touch” är ett bra exempel, eftersom den har “multi-touch”-teknik som lockar de flesta musikentusiaster. Jag är säker vid det här laget, efter att ha läst den här artikeln måste du nästan ha gjort ditt beslut om att köpa en viss MP3-spelare efter att hänvisa till ovanstående MP3 riktlinjer spelare köpa.

Larmsystem för bilar
Remote bil Starter Installation
Bakre bromsbelägg Byte
Bromsljus inte fungerar
Hur man målar Flames
Bad hjullagret Symtom
Batteripolen Korrosion
Färgat bilvax
Aerosol sprayfärg
Spraya FÄRGER
Automotive sprayfärg

Leave a Reply