MP3-spelare Instruktioner: Installera en MP3-spelare

En MP3-spelare är en anordning som används för att lyssna på ljud låtar och radio, och visa bilder och videoklipp. Om ni undrar var jag ansluter min MP3-spelare till, att veta hur det fungerar kommer säkert att ge dig svaret på din fråga. Det måste vara inkopplad i datorn för överföring av ljud-och videofiler. Ansluter den till bilens audiosystem utesluter nödvändigheten att genomföra ljud-CD i bilen.

Vad är MP3-format

Många människor använder MP3-spelare, men är inte alls medvetna om vad MP3-filer egentligen är. Varje låt på en ljud-CD tar mycket utrymme som skall lagras på en datalagringsenhet. Om sådana låtar konverteras till MP3-format, skulle de kräver så mycket mindre minnesutrymme. För att skapa en MP3-format av en viss ljudfil måste du använda en särskild programvara för att komprimera och konvertera den. MP3-filer förbrukar mindre minne på disken utan att kompromissa med ljudkvaliteten utgång.

Ansluta MP3-spelaren till datorn

Du måste ansluta MP3-spelaren till datorn för lagring låtar som du vill lyssna på. MP3 skulle fungera på samma sätt som en penna driva. Använd USB-kabeln för att ansluta spelaren till USB-porten på processorn. Så snart spelaren detekteras av datorn, kommer den att installeras automatiskt. Du kan visa spelaren som en flyttbar enhet i “Den här datorn”-fönstret. Du kan sedan klistra MP3 musikfiler eller andra filer från hårddisken till MP3-spelaren. Det finns några MP3-spelare som behöver ett särskilt program för att överföra filer. I sådana fall måste du installera programvaran på din dator och använda den när MP3-spelaren är ansluten.

Ansluta MP3-spelaren till bilens ljudsystem

Du kan även ansluta din MP3-spelare till bilens ljudsystem för att lyssna på musik. Numera finns det många bilstereo system som kommer med den anläggning som låter dig ansluta MP3-spelaren direkt till ljudsystemet. Du behöver bara ha en 1/8-tums hane till hane adapterkabel för detta ändamål. Du kan få denna adapterkabel för runt $ 5 i en elektrisk affär. Emellertid kan mängden låtar som spelas från MP3-spelaren endast styras av volymkontrollen på bilens ljudsystem. Det finns några avancerade stereo system som har en USB-anslutning. Bara koppla in MP3-spelaren i USB-uttaget och njuta av musiken. Du kan även spela musik som lagras i externa hårddiskar och iPod.

Jag hoppas genom att hänvisa till ovanstående MP3-spelare instruktioner, skulle du ha slutat undrar om du installerar en MP3-spelare. Så nu åtkomst till och njuta av musiken!

Hjul
Automatisk Matta Dye
Solskydd Byte
Tread Wear Indicator
Latex Spray Paint
Rengöring Battery Korrosion
Nya bilar för 2012
Airless färg spruta recensioner
Huvudcylinder Repair
Byta bil Termostat
MP3-spelare Köpguide: Hur du köper en mp3-spelare

Leave a Reply