Mest tillförlitliga bilmärkena

Det finns många märken där ute på bilmarknaden, men kunderna främst gå in för dem som har visat sig vara tillförlitliga. Th e bilindustrin främst fylld med märken från USA, Europa och Asien. Alla tillverkare ser fram mot att erbjuda fordon som tilltalar kunderna och möta deras körning behov. Det finns vissa bilmärken som exakt har gett vad kunderna behöver när det gäller bränsleeffektivitet och låga underhållskostnader. Det finns många auto tidningar som har särskilda betyg för de bästa bilarna i tillförlitlighet kategorin. I det följande har vi försökt bara att lista ner några av de bilföretag som tros vara den mest tillförlitliga.

Honda
Honda har alltid varit en pålitlig varumärke för de senaste åren. De bästa modellerna som har gjort varumärket pålitlig är sådana som CR-V, Fit och Ridgeline. Överenskommelsen och Civic sedan linje från japanska märket också betrodd världen över. Företaget erbjuder också den “Insikt”, som är en hybridbil. Den Accord Crosstour och Odyssey är andra bra fordon från automaker.

Toyota
Toyota är en annan japansk märke som har en väl dokumenterad tillverkning tillförlitliga och familj lämpligt fordon. Det har fått många tillförlitlighet utmärkelser för fordon som Highlander, Sequoia, Tundra och hybrid Prius. Toyotas Corolla och Camry sedaner har sålts huvudsakligen i USA. Dess Venza crossover har också vara en pålitlig SUV av många. Dessa modeller är verkligen beaktas i de bästa 10 mest tillförlitliga bilar.

Porsche
Denna tyska bil företag är ett av de mest respekterade varumärkena i världen. Tillsammans med hög prestanda och kostsamma fordon, också kommer en imponerande tillförlitlighet faktor. Boxster-modellen tros vara den mest tillförlitliga bil från Porsche. Många auto entusiaster säger att varumärket är mer fokuserad på att producera produkter som bäst uppfyller köpare och hålla dem nöjda under en lång tid.

Lincoln
Lincoln är ett bilmärke som fungerar enligt Ford Motor Company. Det är väl känt att framställa lyxbilar. De mest tillförlitliga fordon är Mark LT också säljs som Ford F-150 Platinum och MKZ, en lyxbil. Lincoln MKZ Hybrid tros vara pålitlig nog när det gäller låga underhåll av fordon och god bränsleekonomi. Företaget har Lincoln MKT och mkx som elegant stadsjeepar.

Buick
Buick är ett varumärke som arbetar under ägandet av auto jätte General Motors. Det är en av de GM varumärken som har haft ett rekord av att komma med bilar som erbjuder största kundtillfredsställelse. Det är väl känt för att ha en billig lineup lyxiga sedanmodell. De sedaner Legala och LaCrosse anses vara den mest tillförlitliga bilar som produceras av märket.

Volvo
Volvo är en bil tillverkande företag i Sverige som tillsammans med bilar och stadsjeepar, har också en utmärkt sortiment av bussar, långfärdsbussar och lastbilar last. Volvo Cars Corporation är en av de mest framgångsrika europeiska bilföretag. När det gäller de bästa säkraste bilarna på vägen, är Volvo en av de första utmanare. Det finns sedaner som S40 och S60, och delning och stadsjeepar som XC60 och XC90, bara för att nämna några av dem.

Lexus
Lexus är en division av den japanska corp. Toyota. Det anses vara en av de mest populära lyxmärken i branschen. Den har fått prestationsbaserade fordon, mest bekväma lyxbilar, och även ett brett utbud av bränslesnåla hybrider. Dess är sedan tros vara en av de populära modellerna, medan CT Hybrid är en pålitlig kombi. På grund av tillförlitligheten hos Lexus, är bilar säljs över hela 70 länder och regioner.

Acura
Acura varumärke är ett annat företag av Honda som också är en pålitlig biltillverkare. Det är sagt att Honda producerar lyx och prestanda fordon under Acura varumärke. De flesta av de bilar och stadsjeepar från märket anses pålitlig. Dock har TSX modeller har lägre betyg än genomsnittet på grund av problem i bakre bromsbelägg. Men dess flaggskepp RL-modellen har fått många utmärkelser.

Observera att varje varumärke har sin egen goodwill, när det kommer till egenskaper och funktioner, bränsleekonomi, underhåll och andra relaterade aspekter. Kom också ihåg att vissa märken är bra på säkerhet, medan andra på prestanda. Det finns många andra bra märken som kunderna kan gå in för till exempel Ford, Nissan, Chevrolet, GMC, etc. Porsche toppar bland högpresterande fordon, medan Honda och Toyota topp i mest tillförlitliga bilar för konsumenten klassen. Du måste dock komma ihåg att Honda och Toyota har påpekat sina bilar för reparation, någon gång eller det andra. Om du vill ha de bästa i hela driftsäkerhet, Porsche och Buick är bäst skall behandlas.

Bilbatteri Problem
Dashboard Varningslampor
DIY Bilreparationer
Bilrekonditionering
MP3-spelare Köpguide: Hur du köper en mp3-spelare
Strålkastarglas Restaurering
Billiga Muscle Cars
Felsökning Car Elektriska problem
Däck Betyg: hastighetskategori och Load index
Symtom på en dålig bränslepump
Epoxi sprayfärg

Leave a Reply