Måla jobb Utropspris

Varje så ofta, måste du få något gjort, men har inte tid för det. Få din bil målade kan vara en av dessa jobb. Men vänta … Du måste ha minst en ungefärlig uppfattning om kostnaderna, eller hur? När allt lack priser innebär generellt bra pengar och du skulle inte vilja bli förbigångna, eller hur? Se till att få en uppskattning från en tillförlitlig bilverkstad innan du faktiskt gå ner att skicka din bil i att få målade. Kostnad isär, en bra bilverkstad också göra ett bra jobb med måleri. Låt oss inse det, tycker ingen deras bil ser ful efter att få så mycket arbete på det?

Hur Uppskatta en lack

När och hur vet du att du inte gör ett misstag?

Först ut, behöver måla jobb kostar som föreslås till dig att låta realistiskt. Låt oss inte ryckas med att tänka att en målning uppskattning kommer att vara kyckling foder, men det definitivt inte låter som det kommer överbord heller. När du har förberett dig angående priser, måste du överväga vilken typ av arbete som du är i själva verket blir gjort. Är det en repaint eller är det en ny konstruktion? Om det är en repaint, det kräver att verken eller är det bara en grundläggande jobb? Tro mig, kan dessa låta som obetydliga pekare, men betyder mycket när räkna ut uppskattningen. Faktorer som material eller område kostnad kan vara samma, men nyhet eller bristen på det kan lägga till upp till en bra affär. Också komma ihåg, att den typ av bil som blir målad också göra en enorm skillnad. Den finare bil, desto mer kommer att kosta.

Dels ta en ordentlig titt på bilverkstad, och omgivningen. Om de verkar det minsta misstänksam, kanske du vill ompröva. När jag använder ordet misstänksam, här är vad jag talar om … Om personen du pratar med vill se bilen utan att ge dig den minsta aning om priser, kan du vara nästan säker på att takten kommer att bero helt på vilken typ av bil du har, och det är något du absolut vill att hålla sig borta från.

För det tredje, inte accepterar erbjudandet om att få din bil tillbaka från butiken i ett par dagar. Detta är vanligtvis ett tecken på att butiken hänger sig åt bulk färg jobb, vilket i sin tur kan innebära usel resultat. Du vill inte vara sprita ut pengar för det.

Auto Paint Utropspris

Du kan vara nästan säker på att en uppskattning under $ 1000 för en komplett lack skulle förmodligen innebära att du får en lägre medioker jobb på det priset. Du kommer ofta höra dessa butik killarna talar om att måla din bil för ungefär $ 250, men bli inte lurad. På något sätt får ni något mer än ett nytt skikt av färg över den gamla. Medan en genomsnittlig intervall för ett värdigt arbete är någonstans mellan $ 1000 till $ 5000, kan high-end arbete kostar även du ungefär $ 10.000. Så skeptisk som det kan låta, det ska vara väl använda pengar. Bara se till att du har att göra med någon du litar på.

Medan vi är på det, kan vi lika gärna titta på räkna ut beräkningar för ett lack för ditt hem också.

Hem Måla Utropspris

Förefaller tveksamt att folk inte skulle veta hur man beräknar en uppskattning av en lack för sina hem. Men för dem av er som är förvirrad, låt oss ta en snabb titt på hur det görs. Snarare uppenbarligen är det första som du måste vara säker på den del av utrymmet som ska få målas. Kom igång med att mäta golv till tak höjd. På att få det gjort, mäta bredden på väggar och tak, om det kräver att få målade också. Därefter skulle du vilja multiplicera dimensioner väggen av takhöjden. Resultatet av denna beräkning när den sättes till det område av taket, kommer att resultera i området i huset / rum. Baserat på alla beräkningar, räkna ut hur mycket färg som skulle krävas för att täcka hela området. Också komma ihåg att kostnaden för andra material (borstar, målartejp, etc.) kommer att vara en extra kostnad. Det rekommenderas att köpa kvalitet leveranser eftersom du skulle vill att det ska räcka genom hela processen. Efter nämnda metoden kommer definitivt att hjälpa dig att nå en slutsats om en uppskattning för ditt hem.

(Obs: Priserna kan variera beroende på läge och jobbtyp.)

Nu när du har en ungefärlig uppfattning om färg jobb, gå vidare med att få din bil eller hus målade. Kontrollera också att du ber om något slags garanti om samma. Efter bekräftelse av alla dessa aspekter, det finns praktiskt taget ingen chans att ditt omdöme och uppskattningar går fel.

Tips för att köpa en förstärkare Bilstereo
Förarlösa bil
Sprutmålning
Bil Överhettning
Hur man byter Struts
Bilbatteri sippra laddare
Hur man sprayfärg Möbler
Generator Kostnad
Bilstereo Installationsinstruktioner
Så här testar ett relä
Kostnad för Bromsbelägg

Leave a Reply