Ljuddämpare Tips Installation

Ljuddämparen är en primär del av en bil avgassystem. Ljuddämparen är placerad under den bakre delen av en bil och ljuddämparen spetsarna är belägna vid den yttre änden av detta system. Dessa ljuddämpare tips hålla något ur den bakre änden och är därmed väl synlig från baksidan. I grund och botten en ljuddämpare minskar bränsle utsläpp och sänka den enorma bruset från en motor. Du vet vikten av en ljuddämpare endast om det är skadat, varpå det orsakar extrem buller. Ljuddämpare är bland de mest försummade bildelar, förmodligen på grund av sitt läge. Du kanske undrar vad gör ljuddämpare tips gör, och gör de minskar motorljud? Nåväl, låt mig berätta att de också är en del av bilen avgassystemet, men bara lägga till utseendet på din bil. Väl synlig från baksidan, dessa lägga en unik charm till din bil. Ljuddämpare tips är bland de biltillbehör som är en het favorit för många. Eftersom det finns många olika typer av avgassystem tips som finns på marknaden, skulle du definitivt hitta en bit passar din bil. Så, när du ta en uppsättning av ljuddämpare tips, följ instruktionerna på ljuddämpare tips anläggning nedan för att få dem fast upp rätt.

Installera Ljuddämpare Tips

Välj rätt storlek
Det första steget i installationen är att välja rätt storlek ljuddämpare tips. Du behöver tänka på olika dimensioner av ljuddämpare slutar samtidigt välja en perfekt passform ljuddämpare tips. Diametern hos inloppsänden av en ljuddämpare spets måste matcha med den av bilens ändröret. Nästa viktiga dimension måste beaktas är diametern på ytterkant ljuddämpare spets. Den yttre kanten av ljuddämpare spets kommer nu att vara den nya ventilationsgallret öppning. Du måste också kontrollera om det går bra med stötfångaren utskuren storlek på din bil. Den sista dimensionen som du behöver tänka på är den totala längden på avgas tips som du kommer att välja. Även om dessa är tänkta att vara framträdande bakifrån, bör de inte vara för lång. Alltför långa avgassystem tips kan orsaka en säkerhetsrisk.

Välj Ljuddämpare Tips
Detta är den mest spännande delen är att välja den perfekta stilen. Du har många alternativ i stilar ljuddämpare spets, former och storlekar. Som nämnts ovan, lära sig dimensionerna noga innan du går till butiken för denna snygga tillbehör. Du kan välja från enkelrum till dubbla tips. Former tillgängliga är fyrkantiga, runda och ovala. Tja, beror valet av formen även på bilar stötfångare utskärning. Du kan välja förkromat stål eller rostfritt tips stål. Det är bäst att välja rostfria tips som krom är mer benägna att rosta.

Montering av ljuddämpare Tips
Starta installationen när fordonet är kall. Först måste du rengöra din bils avgasrör och avgassystem spets också. Köp en kommersiell renare, speciellt framtagen för detta ändamål. Applicera fordonsindustrin fett på ljuddämparen spets inlopp. Nu ska den föras in bilens avgasrör. Inte göra det? Bara linda en liten handduk till den yttre kanten av ljuddämpare spets och tryck in den i bilens avgasrör. Ta hjälp av en gummiklubba för att knacka det inuti.

Vissa modeller har en klämma på spets som gör jobbet att fastställa ljuddämpare spets med avgasrör lättare med hjälp av ett par skruvar. Några tips måste svetsas med röret vid fogen. Efter detta steg är gjort, är installationen över.

Så, här din bil med snygga ljuddämpare tips. Börja motorn och briljera dessa ljuddämpare tips som du accelererar.

Hur att diagnostisera bil problem
Honda Vs Nissan
Fläktmotorn Motstånd
Bästa Bilhögtalare
Snabbaste serietillverkade bil
Nya bilar för 2012
Ljuddämpare Repair Tape
Bil larm Systems
Bilbatteri Test
Flygande bilar
Symtom på en dålig Starter

Leave a Reply