Ljud

Hur man gör en ljudfil
Denna blog artikel kommer att hjälpa dig att göra en ljudfil i form av en steg för steg handledning. Mer information

Bästa Audio Mastering Software Recensioner
Med ständiga uppgraderingar inom teknik, det finns en eskalerande konkurrensen mellan goda Digital Audio Workstations (DAW). Du kan ha stora DAW som är gratis att använda och betalade uppstickare som Pro Tools som erbjuder stor levande ljud mastering. Jag har nedan den bästa mjukvaran som till stor del har att göra med spår mastering ljud, både gratis och betalas.

Hur konvertera ljud till MIDI
Hitta simulera ljudet av instrument roligt? Lär dig att konvertera ljud till MIDI-format, så att du enkelt kan leka med tempot, tonhöjd och oktav av din musik.

Bästa ljudredigering programvara
Jakt på webben för ett anständigt programvara för ljudredigering? Kanske kan den här artikeln berätta om de mest föredragna sätten att modulerande ljud. Ta en titt.

DRM Removal
Använda DRM borttagning programvara är förmodligen det bästa sättet att konvertera skyddade ljudfiler till olika format för flexibel användning. Denna artikel fokuserar på hur man tar bort DRM från WMV och andra skyddade ljudformat …

Förstärkare Problem
Felsökning av problem i gitarrförstärkare eller bilstereo system är bara en fråga för dubbelkontroll anslutningarna och söka efter nedlagda komponenter. Den här artikeln sätter ljus på diagnostisera vanliga förstärkare problem.

Hur konvertera ljud till text
Om du vill konvertera ljud till text, skulle du kräva helt enkelt en lämplig programvara och vissa inmatningsenheter. Den här artikeln kretsar kring hur du konverterar ljud till text, programvara som används för detta ändamål och tjänster som omvandlar tal till text …

Vilka är. SHN filer
Undrar vad SHN “kan betyda? Här är ditt svar.

Vem uppfann CD-spelare
CD-spelaren har kommit en lång väg från de antika början som en grammofon. Lär dig mer om vem uppfann CD-spelaren och hur det började en revolution i musik-spelar.
Ljud-CD Mastering
Ljud-CD mastering omfattar tre steg. Det är en mystisk teknik som är känd endast av några musikaliska människor. Ta en titt.

Hur man tar bort DRM från WMV
Hur tar man bort DRM från WMV verkar mest eftertraktade fråga på internet. Även DMCA gör det straffbart att komma runt DRM-teknik, det finns sätt för dess rättsliga avlägsnande.

Bromsledningen Byte
Hur man använder startkablar
Sprutmålning
Plast gastank Reparation
Bil avgassystem
Motorvagn antenn
Metallic sprayfärg
Bilvax omdöme: Top 10 bästa bil Vaxer
Topp 10 Bästa ljudböcker
Bränsletank Rengöring – bensintanken Rengöring
Bromsbelägg Byte

Leave a Reply