Låsta nycklar i bilen

De flesta förare har definitivt haft detta problem någon gång eller det andra, och detta är utan tvekan en situation som orsakar mycket panik och förvirring. I tider som dessa är det viktigt att inte förlora fattningen, och prova några tekniker för att låsa en dörr på fordonet utan att använda knapparna.

Om du hittar dina nycklar inlåst i bilen, måste du agera smart. Det allra första du måste göra är att kontrollera att alla dörrar är låsta. Om du har tur kan du hitta en av dörrarna låses upp och problemet kommer att lösas omedelbart. Du kan också hitta ett fönster som rullas ned tillräckligt långt för att du ska få din arm in och öppna dörren. Om någon av dessa fall gäller dig, så har du inget att oroa sig för.

Bilnycklar Inlåsta

Om ingen av dessa situationer är relevanta, måste du tänka på några andra sätt att hämta nycklarna. Om du har en extra nyckel med dig, använd den. Om det finns en extra nyckel hemma, och du kan enkelt nå dessa nycklar utan att slösa mycket tid, kan du använda dem också. Självklart kommer det här fallet gäller inte om du har fastnat långt hemifrån, eller har bråttom. En annan möjlig lösning är att bryta fönstret av en dörr för att komma in. Detta är något som bör göras endast i samband med en nödsituation, eftersom kostnaden för att ersätta fönstret kommer att köra till ett par hundra dollar, och du kan hamna skada dig själv också.

Några andra möjliga lösningar för att få en låssmed, om det finns en tillgänglig i närheten. Han kommer att debitera dig en liten avgift, men han kommer att få en ny nyckel redo för dig inom några minuter. Ringa upp företag bilförsäkring (om du har tagit en politik för bil lockout) är också en möjlig lösning. Ett annat svar på hur man hämtar låsta i en bil är att ringa din bilhandlare, berätta modellen för din bil och fordonets identifieringsnummer som syns på instrumentbrädan framför förarsätet, och de kommer att ha en viktig klar för dig i tid.

En annan lösning är att använda en Slim Jim, eller en lång linjal för att låsa upp dörren. Denna metod kanske inte fungerar med många nya modeller och bilar, och det kommer också att titta mycket misstänksam till förbipasserande, så du måste vara extra försiktig. Du måste sätta enheten mellan bildörren och fönstret nära handtaget och flytta runt och samtidigt försöker öppna handtaget samtidigt. Graden av framgång kan inte garanteras, men det är värt ett skott.

Om du råkar ha ett keyless inresa system och ett larmsystem, med hjälp av en Slim Jim eller bryta ett fönster kommer definitivt att ställa larm. Om du råkar ha ett avancerat larmsystem, kan du ringa möjligen det företag som gav larm och fråga dem om de kan fjärrstyra låsa upp bilen. Denna metod har en hög chans att arbeta, men du måste bevisa din identitet till dem. Så håll information om ditt kontrakt med dem i praktiskt vid alla tidpunkter.

Du måste komma ihåg att problemet inte är ett nytt och unikt problem. Många människor slarvar nog att uppleva detta, och allt som behövs är en liten sinnesnärvaro och några takt för att komma ur denna situation. Det är alltid bättre att ta några försiktighetsåtgärder och se till att du inte upplever situationen alls. Bär en extra nyckel med dig, hålla information om ditt försäkringsbolag, din bil säkerhetsföretag och din bilhandlare närvarande med dig hela tiden. Viktigast av allt, hålla sig informerade och du behöver inte veta hur man låser upp en bil när knapparna är låsta inuti.

Bil Fönsterhiss Reparation
Bilbarnstolar
Konvertera M4A to MP3
Hur en momentomvandlare Work
Skillnad mellan MP3 och MP4 format
Bil Överhettning Orsaker
Bil Batteribyte
Plast gastank Reparation
Bromsbelägg Replacement Cost
Honda Vs Nissan
Hur man öka en bilmotor är hästkrafter

Leave a Reply