Låsta i bilen – hur du kommer i

Jag tänkte på hur obehagligt det är att låsas ut, och jag tänkte hur det är värre, kanske låsas in ~ Virginia Woolf

Detta citat fick mig faktiskt att tänka på det faktum, att vi fruktade låsas ut med låsta i bilen! I själva verket borde vi vara glada att vi faktiskt inte var låst och hade en chans att göra något åt ​​det! Det senare är en sällsynt scenario äga rum, men det förstnämnda är något som är nästan oundvikligt! Jag menar, de flesta av bilägarna har haft den här situationen av att vara utestängd från bilen, titta på tangenterna dinglande i tändningslåset … och lita på mig, ingenting kan vara mer frustrerande än att! Om du inte har haft den här situationen till datum, tack och lov och fortsätter att be så att du inte möter “den dåliga bilar problemet dag” någonsin! Det första du behöver göra är att försöka hålla huvudet kallt, men det är inte en lätt sak att göra i en situation som denna, kommer detta definitivt hjälpa du tror vad som kan göras för att få de låsta nycklarna i bilen! Detta är vad som förklaras närmare i den här artikeln!

Hur man låser upp en bil när nycklarna Inlåsta?

Hur man hämtar låsta i en bil? Om du väntar några orealistiska eller magiska svar då det är inte vad vi har här! Tro mig, jag har läst många webbplatser som hänvisar konstiga saker som låsa upp en låst bil med hjälp av en tennisboll, borras ihåligt från centrum, eller med hjälp av en hängare tråd för att öppna låset och vad inte! Min fråga till människor som tyder detta skulle vara, “Vem fan skulle hålla en galge eller en borrad tennisboll med dem hela tiden?!” Även om dessa saker “förment arbete”, föredrar jag att hålla en extra nyckel med mig istället för en borrad tennisboll! Vilket är vad du måste göra!

Håll en reservnyckel Handy: Jag vet att du inte låser dig själv med låsta i bil med flit! Men vissa människor är bara benägna att detta alltid misstag! Det finns ingen skada i att få en extra nyckel gjord, inte ens kosta $ 10, vilket är ingenting i jämförelse med de andra alternativ som du kan ha att välja senare för att få in din låsta bil! Det finns många magnetiska viktiga fall tillgängliga under för mindre än $ 10, som kan döljas under din bil på en metallyta. Så att varje gång du har låst dig ute med bilnyckeln låst inuti, kan du ta extra nyckeln och hoppa in i bilen utan några problem! Att hålla ett extra nyckel med en betrodd vän eller släkting kan också hjälpa i sådana fall.

Bli medlem AAA: Att bli medlem i AAA (American Automobile Association) hjälper eftersom de ger 24 timmars vägassistans, som inkluderar lockout tjänster samt, tillsammans med många andra tjänster som bogsering tjänst, batteri tjänster etc. Den bästa delen om medlemskapet är att du kan utnyttja alla dessa tjänster genom att betala mindre än $ 70 per år! Är det inte helt värt det?

Ta kontakt med ditt försäkringsbolag: Om du inte har en extra nyckel eller AAA medlemskap, då mest troligt att du kommer att behöva göra sig redo att spendera lite pengar ur fickan. Därför bör ditt nästa steg är att komma i kontakt med din bil försäkringsbolag så snart som möjligt och kontrollera om de täcker lockout tjänst. Om de gör det, så behöver du inte mycket att oroa sig för!

Ta kontakt med den Bärgningstjänst: Nu eftersom du inte skulle ha mycket av ett alternativ, kan du ringa efter en bil draganordning som skulle kosta pengar (om en $ 100 eller mer), men då är det definitivt bättre än att sitta fast utan hjälp! Om ditt försäkringsbolag täcker det, det finns inget som det!

Ta kontakt med polisen: För de av er som inte är villig att spendera pengar för att låsa upp bilen, kan du ringa polisen för att komma till din undsättning. De håller många verktyg med dem och kan definitivt hjälpa dig att låsa upp bilen … utan kostnad! Även dessa dagar har jag hört att de har slutat göra det i vissa städer på grund av den extra kostnaden! Så … låt oss gå vidare till nästa alternativ …

Ta kontakt med den Bilhandlare: Ett annat sätt att få extra nyckel görs är att komma i kontakt med bilhandlare så snart som möjligt och ge honom Vehicle Identification Number (VIN-nummer) som vanligtvis finns på instrumentpanelen framför av förarsätet. Detta nummer skulle hjälpa återförsäljaren att göra en dubblett nyckel inom några minuter. Även skulle på detta sätt fungerar endast om du kan se VIN från utsidan och om du kan ordna någon att gå plocka nycklarna för dig.

Det finns andra alternativ som är kända för att vara till hjälp som Slim Jim. Anledningen till att jag inte har nämnt det på nämnda lista är att framgången för denna enhet fungerar bara beroende på vilken typ av bil du har, eftersom det fungerar bara på gamla bilar av 1990-talet. De nya moderniserade bilarna inte låsa inte använda detta verktyg som de nya bilarna har förbättrats tekniker bilsäkerhet! Många säger också att om dina nycklar inlåsta, kan du använda din mobiltelefon för att ringa hem eller var du har dina reservnycklar. De säger att om du håller din mobiltelefon några inches bort från dörren och personen i samtalet trycker upplåsningsknappen varifrån öppnar låset upp direkt! Men många människor säger också att detta bara är en bluff och det här fungerar inte! I stället för att kolla in alla knep och tips för att öppna en bil med låsta i bil, kom bara ihåg, ring för AAA vägassistans genom att bli medlem, eller bara hålla en reservnyckel gömd i den magnetiska nyckeln fallet. För nu, bara be att du aldrig någonsin gå igenom den här situationen igen! Lycka till! 🙂

Hur man byter en ABS hjulhastighetssensor
Generatorn Problem
Auto Painting Priser
Tvättbar sprayfärg
Hur man sprayfärg Möbler
Hjulinställning Kostnad
MP3-spelare Instruktioner: Installera en MP3-spelare
Front End Justering Kostnad
Generator Kostnad
Parkeringsbroms Reparation
Bilvax Remover

Leave a Reply