Lamborghini Vs. Bugatti

Höghastighetståg bilar, bilar muskler och superbilar är bra ämnen av intresse att diskutera. Normalt bil entusiaster talar om de snabbaste och snyggaste bilar i bil världen. Och när det kommer till bilar från denna kategori, varumärken som Bugatti och Lamborghini kommer alltid in i scenen. Båda dessa märken har gjort sig en betydande rykte inom bilindustrin. Dock är jämförelsen av Lamborghini vs Bugatti verkligen svårt, eftersom båda varumärken har en goodwill av sina egna. I det följande har vi försökt bara att jämföra kommit bilar från Lamborghini och Bugatti. Men innan vi tar en titt på de jämförelser, låt oss förstå lite mer om både företag och deras bilar.

Lamborghini och Bugatti

Automobili Lamborghini SpA. är ett italienskt bilmärke som är välkänt för tillverkning snabba, högpresterande bilar. Det fungerar som ägs av Audi AG, som är ett dotterbolag till Volkswagen Group branscher. Den har producerat några snyggaste sportbilar som Diablo, Murciélago, Gallardo, och dess senaste Reventón. Bilar från Lamborghini anses användas av människor från den rika klassen som älskar fart. Å andra sidan är Bugatti Automobiles SAS en bil tillverkande företag kom från Frankrike. Det kom till stor del i rampljuset med den snabbaste maskin, “Bugatti Veyron Super Sport”. Liksom Lamborghini är detta märke också en del av Volkswagen-koncernen. Observera att Super Sport är för närvarande den snabbaste street-rättsligt bil i världen. Låt oss nu diskutera på lamm och Bugatti, med hjälp av Gallardo och Veyron modeller.

Lamborghini Gallardo Vs. Bugatti Veyron

Här är vi jämföra 2012 Lamborghini Gallardo LP 560-4 och Bugatti Veyron Super Sport-versionen. Lamborghini har en 5,2-liters V10-motor som ger en total effekt på 552 hk. Medan den senaste Bugatti Veyron har en 8,0 liters W16 quad-turboladdad motor, vilket ger en effekt på 1184 hk. Lamborghini rapporteras att nå 62 mph på 3,7 sekunder, medan Bugatti gör det i bara 2,5 sekunder. Den övre hastighet Gallardo LP 560-4 redovisas till 202 mph, medan Bugatti når en jättestor 269,80 mph. Kostnaden för Lamborghini startar från $ 205.000 och kan gå upp till $ 220.000. Bugatti Super Sport är prissatt till en mind-blowing $ 2.700.000. Nedan följer en kort jämförelse av Lamborghini Reventón och Bugatti Veyron.

Lamborghini Reventon Vs. Bugatti Veyron

Om du jämför Reventón med Veyron, Lamborghini sport en 6,5 liters V12-motor som har en effekt på 650 hk. Den når 60 mph märke i 3,3 sekunder, med en toppfart registreras vid 211 mph. Med ett pris på cirka 1,3 miljoner, är det tros vara en av de bästa 10 dyraste bilar som någonsin producerats. Tillverkaren har hävdat att bara 20 Reventóns skulle produceras för kommersiella ändamål. Per likings flesta bil entusiaster, vinner Lamborghini när det gäller styling och utseende. Om du anser Lamborghini Reventon vs Bugatti Veyron ras prestanda lämnar Bugatti bakom Reventón, med tanke på acceleration och toppfart.

Detta var en kort jämförelse av Lamborghini vs Bugatti. Bugatti Veyron Super Sport har gjort en post i toppfart, som alla andra biltillverkare kan tänka att bryta. Liksom Lamborghini, Ferrari och Porsche är också populärt i tillverkning av hög prestanda lyxbilar. Ett intressant faktum att lära sig är att både Bugatti och Lamborghini var finansiella kriser en gång i tiden, men nu gör gott under ägandet av pålitliga Volkswagen-koncernen. Förhoppningsvis kanske du har haft att läsa den här artikeln på Bugatti vs Lamborghini.

Köpa Tips för Bärbar DVD-spelare
Så här testar en startsolenoid
Sprutmålning
Bilbatteri Tester
Bestseller ljudböcker
Fördelar och nackdelar med MP3-teknik
Bilbarnstolar
Vad är det snabbaste bilen i världen
Bil Carpet Cleaner
Bränsletrycksregulator Problem
Huvudcylinder problem

Leave a Reply