Läder Seat Care

Läder klädslar i bilar har alltid förknippats med stil och elegans. Det kan förbättra utseendet på bilinredningar. Emellertid kan sådana klädslar vara dyrt och kräver särskild omsorg för att bibehålla sitt utseende. Bortsett från utseendet, anses de hållbara och bets-resistenta. Sådana klädslar kräver regelbunden skötsel, som inkluderar rengöring och konditionering. Utan regelbunden vård, kan de bli tråkig, torr och sprucken, eftersom de förlorar lyster och flexibilitet. Om du bryr dig om din läder klädsel regelbundet, kommer de att förbli mjuk, fräsch och ren och håller längre.

Hur ta hand om lädersäten Car

Till skillnad från andra material som används som sätesklädsel, är läder är mycket känslig. Det är fylld med viktiga skyddande vid själva tillverkningen. Men med tiden, dessa skyddande förlorar sin potens, vilket gör den känslig för skador som orsakats av smuts, damm, olja och solljus. För att upprätthålla sin struktur och lysande, måste du rengöra och kondition lädret regelbundet.

rengöring

Läder är faktiskt död hud. Även om det är infunderas med skyddande vid tidpunkten för tillverkningen, med tiden, kan smuts och damm får ingrodd i det. Bortsett från detta, kan väderleksförhållandena gör den torr. Alla dessa faktorer leder till sprickor, skärsår och smutsiga säten. Så, regelbunden rengöring är ett måste för att undvika sådana förhållanden. Dock bör lädersäten inte rengöras med vatten och tvål. I sådana fall kommer lädret krympa och hårdna. Även fet och vaxartad produkter bör undvikas för rengöring, eftersom de kan dra till sig damm och smuts. Allt du behöver göra är att torka av säten med en ren och mjuk trasa, regelbundet. Bra kvalitet läder rengöringsmedel kan användas en gång var tredje månad.

Arbetsbord

Läder måste vara hydratiserat med jämna mellanrum, för att undvika uttorkning och sprickbildning. När vi återfuktar huden, behöver detta material även en del fukt utbudet, för att behålla sin glans. Det kan vara släckt med läder balsam. Se till att köpa bra kvalitet balsam, som har tillämpas under sätena. Allt du behöver göra är att sprida lösningen på sätena generöst och torka stolar med en mjuk trasa. Du måste tillämpa balsam på sätena frikostigt så att fuktgivande medel i balsam absorberas av lädret. Det rekommenderas när du är klar med torka, skall sätena vara kvar med en våt film över dem. När conditioner torkar, polera stolar med en torr, ren trasa.

Kort sagt, rengöring och konditionering är två viktiga delar i vanlig läder sits vård. Bortsett från detta måste du också skydda dessa platser från direkt solljus, som kan göra dem torra och benägna att sprickor. Du kan använda solskydd för detta ändamål. De bör inte vara blöt under en längre tid, så i händelse av spill, rengör tidigast genom blotting med en mjuk duk. Använd inte vanliga klädsel städare på dem.

Billiga Muscle Cars
Bästa Snow Bilar
Rengöring kupén
Bil Dent Removal
Snabbaste bil under 30K
Kostnad för Bromsbelägg
Automotive sprayfärg
Hur du ändrar ett däck
När man byter Bilbatteri
Amerikanska bilar Vs utländska bilar
Hur man sprayfärg en bil

Leave a Reply