Köpa Tips för Bärbar DVD-spelare

Vem gillar inte att titta på filmer? Från dessa packade åtgärder thrillers till de soppy chick flicks och låt oss inte glömma de som är ett skratt upplopp eller de som är nagelbitning skräck flicks, vi älskar dem alla. Och vem skulle inte älska att se sina favoritfilmer på språng? Men hur är det möjligt att du frågar? Tja, bärbara DVD-spelare! Dessa är nästa stora grej inom teknik. Borta är de dagar av VHS och CD-skivor, dessa spelare är här för att stanna!

Denna spelare har sin egen LCD-skärm, vilket är det som gör det bästa under resan. Du kan titta på filmer vart du än går. Det är som att ha din egen personliga mini teater. De är lätta, bärbara och enkla att använda, vilket gör dem perfekta resor partner.

Tips för att hjälpa dig att köpa den bästa bärbara DVD-spelare

Mått: Okej, så hela poängen med denna spelare är att den är portabel, innebär att det är lätt att bära med sig. Du vill inte en som väger som en påse av tegel. Om du vill ha riktigt lätta spelare, försöka undvika en med stora laddningsbara batterier. Välja en som är en standard storlek, inte att fascineras av de stora sorterna som de kommer att göra hanteringen mycket svårare.
Disk Format: Ja, jag vet att ni kommer att säga att det kommer att stödja DVD-format, men också få en som stöder CD-format och DVD-format. Dessa dagar finns det spelare som stöder Blue ray-skivor också. Det är bättre att få en 2 i 1 eller 3 i 1 för enkelhetens skull. Kontrollera också om den stödjer CD-R, CD-RW eller DVD-R, är detta bra för dem som bränner sina egna skivor.
Utgångar: Leta efter en DVD-spelare som stöder högkvalitativa resultat som S-Video och optisk ut för video och ljud respektive. Dessa kommer att säkerställa att du har den bästa uppspelningskvalitet.
Skärm: Hela poängen med att ha denna spelare är LCD-skärmen. Priset beror på din skärmstorlek, desto större skärmen desto högre pris. Men anser sin vikt, eftersom det blir tyngre med en ökning av skärmstorleken.
Virtual Surround Sound: The surroundljud funktionen är en stor funktion att ha eftersom det ger det hela tittarupplevelsen en mer verklig känsla.
Batteritid: Du måste ta hänsyn till batteriets livslängd. Om du ska använda din spelare en hel del, anser det uppladdningsbara batteriet, kommer det att bli mer kostnadseffektiv.

Med alla dessa tips i åtanke, gå ut och köpa din flotta ny bit av teknik och ha skitkul på resan och ikapp med dina favoritfilmer eller fånga upp de senaste filmerna, som du missar när du reser för mycket. Och kom ihåg, är det bäst att kolla upp det personligen istället för att köpa på nätet.

Topp 10 dyraste bilarna
Bästa Bilbatteri
Symtom på en dålig bränsletrycksregulator
Symtom på en dålig Gasspjällssensor
Generatorn Problem
Hur du ändrar ett däck
Bakre bromsbelägg Byte
Kylarvätska
När man byter Rotorer
Automatisk växellåda Problem
Bilstereo Borttagning

Leave a Reply