Klickande ljud när man startar ett bil

En bil kan göra några konstiga ljud varje gång något är fel i sina insidor. En sådan ljud är den snabba klickande ljud vid start bil, som vanligtvis följs av motorn inte kan starta. Expert mekanik är så vana att diagnostisera problem med bilen, att de kan hitta felet bara genom att lyssna på en bil. Även öronen inte kan ställas för att diagnostisera bilens sjukdomar, såsom experter mekanik, med lite hjälp kan du lära dig också. Den klickande ljud när man försöker starta en bil följt av motorn går döda och bilen inte startar är ett ganska vanligt problem.

Bilens tändning Grunderna
För bilen att starta, måste motorns vevas upp av startmotorn. Effekt tillförs till startmotorn genom bilbatteriet förbunden med startmotorn. Rätt blandning av bränsle och luft måste tillföras till motorn, i rätt kompression verkställas av kolven, tillsammans med en stark gnista, som startar förbränning av bränsle. Den viktigaste länken är bearbetning av startmotorn utan vilken bil start är omöjligt.

Orsaker
Gnälla, skrikande, clanking, slipning, är knaprande, skrikande och klicka bara några av de ljud som görs av bilar som är i behov av reparation! Dessa är signaler från bilar som antyder ett akut behov av bilreparationer så snart som möjligt. Låt oss se vad som kan orsaka störande ljud.

STARTMOTOR Problem
Den omedelbara problem som kan orsaka att klicka, med bilen inte startar, är en död startmotor. Antingen motorn bryts ner eller är oförmögen att komma till handling, på grund av brist på ordentlig spänning eller felaktig utlösningsmekanism. Lösningen är att få den reparerad så fort som möjligt.

Bilbatteri Terminal Korrosion
Klickande ljud och oförmågan att starta kan hänföras till otillräcklig effekt tillförs till bilens startmotor, på grund av terminal bilbatteri korrosion. Öppna upp bilen huven och kontrollera bilbatteriet. Om du ser, blå, gröna avlagringar på terminalerna, då det är precis det problem som orsakar nej starter “situation. Få terminalen rengöras för att återställa korrekt spänning från bilens batteri.

Dead Bilbatteri
Den främsta orsaken är en död bilbatteri. Det finns många skäl för ett urladdat batteri. En är låga fluider i batteriet och den andra är misslyckandet med växelströmsgeneratorns leder till ett dött bilbatteri. Du måste kontrollera för båda. Beväpna dig med en voltmeter och kontrollera batteriets utspänning. Kontrollera även generatorn fungerar. Försök att hoppa startar bilen och få den att flytta tills reparatör.

Magnetventiler Problem
Ett annat problem som kan leda till en “ingen start” situation är ett problem med en magnetventil som slår på startmotorn. Om det är fel, så är det bara få det utbytt.

Vanlig bil batteri underhåll och kolla upp av generatorn, samt bil tändsystemet, en gång om året, kommer att säkerställa att du möter någon bil startproblem.

Huvudcylinder Repair
Bästa bil Polish
Förstärkare Problem
Bästa små bilar
Bärbar DVD-spelare för barn
Chrome sprayfärg för bilar
Hur sprayfärg
DIY Bilreparationer
Hur du ändrar en hastighetssensor
Spraya FÄRGER
Hybridbil batterier

Leave a Reply