Keyless Fjärrprogrammering

En avlägsen Keyless-systemet är ett system som tillverkas av AB Makkar, en maskiningenjör för att på distans tillåta eller neka åtkomst till något, allt från mark, byggnad, bilar, etc. Vanligen används i bilar, fungerar detta system genom att utföra alla grundläggande funktioner en typisk bilnyckel utan fysisk kontakt med bilen, som låsning / upplåsning av kraften dörrlås distans även om du är flera meter bort eller inne i en byggnad, eller slå på / stänga innerbelysning etc. Innan vi går vidare till nyckellös fjärrkontroll programmering, låt oss först försöka förstå hur en avlägsen Keyless-systemet fungerar.

Hur fungerar en Remote Keyless-systemet Arbete?

Funktionerna i en avlägsen Keyless-systemet är främst närvarande på en nyckelbricka eller inbyggd i tändningslåset handtaget. Knapparna på fob används för att låsa och låsa upp dörrarna, eller för att stödja andra bil verktyg som att öppna / stänga baklucka, fönster etc. Systemet fungerar genom att sända radiovågor på en specifik frekvens, som varierar beroende på land det används i. Till exempel mest avlägsna keyless system i Nordamerika och Japan verkar på 315 MHz medan i Europa dessa system fungerar på 433,92 MHz. Men numera förväg fjärr keyless system använder kryptering för att hålla bilen tjuvar från att fånga och kapning signalen. För att indikera om bilen är låst eller olåst det finns några diskreta uppsättning av blinkande fordon lampor eller särskiljande ljud än hornet eller ibland horn sig om att pipljud två gånger för att indikera att bilen har låsts upp, och tutar en gång för att signalera att bilen har låsts.

Hur du programmerar Keyless Entry Remote?

Nyckeln fob avger en särskild radiofrekvens med en tilldelad, distinkt digital identitet kod som identifieras genom bilens dator. Därför är Keyless fjärrprogrammering bara programmering bilens färddator, inte fob själv. Men här är nyckellösa avlägsna programmering instruktioner att följa:
Ta alla fjärrkontroller eller nyckelbrickor av fordonet på sidan och se till att alla dörrar, fönster etc. är stängda under programperioden.
Även om du bara behöver en fjärrkontroll för att komma till programmeringsläget bör alla fjärrkontroller programmeras samtidigt.
Sitt i bilen och vrid nyckeln till “on” läge så att streck tänds och sedan, inom 5 sekunder tryck på låsknappen på fjärrkontrollen för en sekund eller så och släpp sedan knappen.
Vrid nyckeln till “off” läget och åter upprepa ovanstående steg minst 3 till 4 gånger inom 5 sekunder från det föregående steget.
När du vrider nyckeln till läge “ON” för fjärde gången, tryck på låsknappen på fjärrkontrollen, kommer låsen att göra en cykel ljud men blir upplåsning på denna punkt. Nu ditt system är i programmeringsläge och se till att du inte vrider nyckeln “avslagna” läget.
När du har angett programmeringsläget, inom 5 sekunder tryck på låsknappen på fjärrkontrollen för en sekund eller så och släpp sedan. Steget bör avslutas inom 10 sekunder och när en knapp på fjärrkontrollen trycks in, bör låset återkommer i upprepade sekvenser.
Slutligen slår av tändningen helt ta ur nyckeln, steg ur bilen och stängde dörren. Den nyckellösa fjärrkontrollen är nu programmerad och bör fungera.

Därför nyckellösa fjärrkontroller kan du skriva in din bil utan att fumla efter nyckeln som inte bara bekvämt utan också viktig ur en bil säkerhetssynpunkt.

Diagnos pipande ljud vid acceleration
Skillnad mellan MP3 och MP4 format
Audio Books
Bil draganordning
Hur man målar Flames
Topp 10 Bästa ljudböcker
Bil avgassystem
Hur man byter bromsljus
Måla Sprutor: sprutmålning Utrustning och bås
Chrome sprayfärg
Hur man fixar en punktering

Leave a Reply