Hybridbil batterier

Om du är orolig för stigande bränslepriser och miljöföroreningar som orsakas av bilar, är det bästa alternativet att använda hybridbilar. Det är fordon som använder kraften i förbränningsmotorn samt energi från batterier för att köra. Bilbatteriet bidrar ström till självgående rörelse av bilen, vilket resulterar i mindre användning av bensin från motorn. För smidig och lång drift av dessa miljövänliga fordon, deras batterier bibehållas.

“Typr”);

Normalt är nickel-metall-hydrid batterier, även känd som NiMH-batterier, installerade i hybridfordon. De fungerar mycket bra för att ge tillräcklig effekt för att bilen, med en effekt på 4-5 miles per kilowattimme. Litium-jon-batterier, även kallade litiumjonbatterier, är förmodligen den bästa lösningen för hybridbilar. Batterierna lagrar tillräcklig effekt för att köra bilen för runt 25 miles på bara el. Ett av de sätt på vilka hybrid bilbatterier får laddas är en metod som kallas regenerativ bromsning. När bromsarna används i konventionella bensinbilar, är viss mängd av energi förloras. Men i fallet av hybridfordon, när bromsarna pumpas, överförs energi till batteriet, som annars skulle gå förlorad i processen.

Li

Tillverkarna hävdar att batteritiden är av 8-10 år eller 80.000 till 100.000 miles, men kan även passera denna gräns. Om den används med rätt underhåll kan hybridbil batteri livslängd går långt utöver vad tillverkarna hävdar. Vissa bilägare säger den genomsnittliga batteritid förlängas från cirka 150.000 till 200.000. Eftersom batteriet används över tiden, kan deras förmåga att hålla laddningen försämras.

Kostnad

En negativ sak om batterier för dessa bilar är deras kostnad som även kan gå upp till ett par tusen dollar. Företag som tillhandahåller Extended Battery garantier är ett bra alternativ för att sänka kostnaderna för batteribyte. Kostnaden för batterier för hybrider kan variera från $ 3000 till $ 6000. Om du funderar på att minska kostnaderna, är ett bra alternativ att gå in för batterier från out-of-service-bilar. På detta sätt kan du köpa kvalitet batterier till ett mycket rabatterat pris.

Återvinning

Återvinning är att göra om den har nästan närmade sig utgångsdatum. Om du vill återanvända det gamla batteriet, måste du hitta en återförsäljare som accepterar gamla batterier. Vanligtvis finns det några bilföretag som är beredda att betala återförsäljarna ger gamla batterier ska återvinnas. Företag kan betala runt $ 200 för varje gamla batteriet pjäs som ska återvinnas. Ta inte bort batteriet själv och kasta det i papperskorgen. Batteriet kan innehålla vissa skadliga innehåll som kan fungera som föroreningar i miljön. Även om de är döda bilbatterier, kan de ha en viss mängd kraft som kan frigöras om batteriet hanteras felaktigt.

Det finns en hel del forskning pågår med hybrid bilbatterier för att komma med bättre alternativ för att ge ström till dessa fordon. Om du vill ha mer information, föreslås det att du kontaktar närmaste bilfirma i din ort.

Effekt Fönsterhissmotor Reparation
Larmsystem för bilar
Bil draganordning
Bilrekonditionering
Hur man byter Struts
2012 nya Volkswagen Beetle
Hur man reparerar en Seat Läder bil
De flesta tillförlitliga bilar av 2012
Bil Batteribyte
Bästa framhjulsdrift Bilar
Bil Överhettning Orsaker

Leave a Reply