Hur sprayfärg

Sett dessa anpassade bilar som ibland har skvätt färg som ser ut som det sprutas? Då du inser att, att färg är vad som har gett det absolut läckra utseende till bilen. Tja, det är magi sprutmålning! Det är en metod där en anordning används för att spruta en beläggning genom luften på den berörda ytan. Beläggningen är oftast färg, bläck eller lack. Anpassa en bil eller jazz upp ditt sovrum eller på din möbel makeover, med hjälp av en sprayfärg. Men för att du ska veta hur man sprayfärg, eller hur? Så är du spelet för att veta hur man gör det?

Sprayfärg steg

Du kommer naturligtvis att behöva en primer, sprayfärg, sandpapper, gnugga förening, vax och medelstora skär polska. Denna metod kommer att gälla för ett antal saker att sprayfärg.

Punkt 1
Förutsatt att du har den del du vill sprayfärg, efter att du har fått det, kommer ytan måste slipas med 300 sandpapper. Slipa ytan tills det blir lite grovt. Att göra detta är viktigt, så att primer obligationer med ytan. En mikrofiberduk kommer att användas för att rengöra och torka av slipat delen efter slipningen är klar.

Steg 2:
Nu spraya den berörda delen med hjälp av en primer. I stället för en enda tjockt lager är det bättre att ha ett par eller så lättare rockar. Låt en rock torka ordentligt innan du använder en annan. Nu är det dags att wetsand med 800 sandpapper. När detta är gjort med det, rengör igen med en mikrofiberduk.

Punkt 3
Sprutmålning kan inte vara komplett med de metoder sprutlackering gäller färg på ytan. Använda slät även passerar över ytan som målas är helt avgörande. Tryck och släpp knappen på sidan av den produkt som målas för att måla ytan. Några lätta rockar jämfört med en enda tyngre är idealiska, återigen. Låt en rock torka innan en annan skiktet appliceras. När du är klar med färgen, wetsand med 800 sandpapper och torka sedan igen med mikrofiberduk.

Steg 4
Om du vill lära dig att sprayfärg, kan du inte hoppa över detta steg. Det är när du använder klarlack. Den klara beläggningen kommer att tillämpas på samma sätt som sprayfärg. Återigen ett par eller så lätta rockar krävs och sedan efter ansökan, låt färgen ta så mycket tid som det behöver för torkning.

Punkt 5
Wetsand med 800 grit, 1000 grit, 1200, 1500 och sedan slutligen 2000 sandpapper när klarlack har torkat. Detta är nödvändigt för att bli av någon tyngre fläckar i klarlack. Dessutom kommer det att polera också din målade produkten väl.

Punkt 6
Polering av ytan med hjälp av gnugga förening måste göras härnäst för att bli av repor på ytan som ett resultat av 2000 grit. Efter polering med en gnugga förening, polera ytan med ett medium klippa polska och voila! Ytan kommer att ha en fantastisk glasigt utseende.

Slutligen är allt du behöver göra för att lära sig att sprayfärg att tillämpa ett par vax citat till ytan. Det stöter bort smuts, fungerar som ett skydd för klarlack och ger en mjuk och trevlig känsla till ytan. Lär dig några tips sprutmålning och tekniker innan du börjar.

Grattis! Du har uppnått framgång i din sprutmålning uppdrag! Det finns ett antal metoder sprayfärg och tekniker som kan kräva en ändring av de steg som anges ovan. Lycka till!

Gör Bilstolar Löper
Auto Painting Priser
Bil Överhettning Orsaker
Felsökning bil problem
Bil underhållskostnader
Vem uppfann CD-spelare
Hjulinställning Kostnad
Bil Inredning och Design
Ljuddämpare Repair Tape
Bilfönster Replacement Cost
Bästa oljefilter

Leave a Reply