Hur sprayfärg Konst

De flesta människor förväxlar ofta graffiti med sprayfärg konst. Det är sant, grunderna i båda är samma, men det är verkligen en skarp skillnad mellan två också. Graffiti är slumpmässig och inte innebär mycket tänkt om konstverk, design eller färger. Sprayfärg artister på andra sidan ägna mer uppmärksamhet åt alla dessa aspekter och försöka skapa meningsfulla konstverk. De utnyttjar också olika andra verktyg som borstar, svampar och stenciler att införliva många former i sin målning.

Sprutmålning för nybörjare

Punkt 1
Till att börja med måste du placera som har god ventilation för att öva din konst sprayfärg. Du kan välja vägg din förening, ett garage eller en uppfart för detta. När du har slutfört den plats, samla allt material du behöver, lägga ut tidningar eller tyg på platsen och ta ut något du inte vill få sprayfärg på.

Steg 2
Ta trä bit eller poster-board till platsen och tejpa fast på väggen på kanterna, med hjälp av maskeringstejp eller målartejp. Detta kommer att göra det lättare för dig att ta bort kortet eller träbit, när du är klar med. Innan du börjar göra din konst sprayfärg, bära alla skyddsutrustning för att förhindra färg från att falla på dina kroppsdelar. Handskar och munskydd är ett måste, för att skydda händerna från färg och också för att förhindra intag av farliga måla rök.

Punkt 3
Eftersom du är nybörjare på sprayfärg konst, använda sprayburkar färg för ditt arbete. Applicera tryck med hjälp av fingrarna på munstycket på burken för att styra i vilken takt färgen flyter ut från den. Du kan justera hur mycket du vill och se effekten det har på textur och skuggning av färgen. Applicera ett skikt av färg på affischen ombord eller trä bit, och täck den med ett glansigt magasin sida på toppen. När du tar bort tidningen sidan kommer du att ha en annan struktur av färg på det särskilda kontantpris. På samma sätt gör olika skikt på målningen ytan.

Punkt 4
Att införliva former i din sprayfärg konst, använd vanliga hushåll material. Du kan bilda cirklar med koppar och glas, kan kvadrater och rektanglar skapas med små lådor och så vidare. Prova att leta efter olika former från olika dagliga användningsområden finns i ditt hus för att skapa unika och innovativa former. Du kan också använda en stencil för att skapa olika former i sprayfärg konst.

Punkt 5
För att göra raka linjer i din sprayfärg konst, prova att använda verktyg lera modellering. Detta kommer också att vara användbara för att ge ytterligare struktur till sprayfärg. Trä eller metall skrapor är användbara för att göra byggnader i målningen. Du kan experimentera med dessa verktyg genom att tillämpa många lager av färg på dem och hålla lära sig nya sätt att göra din sprayfärg konst mer kreativ.

Tips och varningar

Samtidigt köper sprayburkar färg för din sprayfärg konst, att du köper dem i samma märke. Också plocka upp så många färger som möjligt för att göra din konstverk mer livlig.
När du ställer ut gör dina konstverk sprayfärg, bära gamla eller mycket använda kläder så att du inte känner dig illa även om de blir smutsiga.
Se till att du bär gummihandskar och en ansiktsmask för att förhindra händerna från att bli blöt i färg och även att undvika inandning några giftiga ångor.
Det rekommenderas att gravida kvinnor och personer som lider av andningsbesvär hålla sig borta från att göra någon konst sprayfärg.
Medan du fortfarande en nybörjare, inte rusa in i öva alla möjliga spruttekniker färg konst. Ta det långsamt och gradvis gå vidare till komplexa metoder, när du är bekväm med den grundläggande grejer.

Följa instruktionerna diskuterats tidigare om sprutmålning, prova själv. Liknar alla former av måleri, kräver sprutmålning en hel del övning och tålamod tills du behärskar det. Du bör hitta en tillräckligt stor yta och ta bort tid från din dagliga schema varje dag, för att förbättra och finslipa dina kunskaper.

Bil detaljer Priser
Legering Vs. Stålfälgar
Hur att rengöra och underhålla en DVD-spelare
Bilrekonditionering tips
Bil Top pakethållaren
Oljeläckage Reparation
Bilbatteri
Hur att diagnostisera bil problem
Ljud-CD Mastering
Ljuddämpare reparationskostnad
Auto Repair Uppskattningar

Leave a Reply