Hur Reupholster Bilbarnstolar

Bil klädsel kan gå långt för att förbättra utseendet och komforten i bilen. Genom regelbunden service, kan en hålla bilen i bra skick, men alltid efter en lång tid sätena får slitna. Klädsel rengöring från tid till annan är också nödvändig för att hålla utseendet på bilen. Däremot kan kostnaderna bränna ett hål i din ficka, så varför inte överväga reupholstering bilen själv. Det är inte mycket tufft, är allt du behöver helt nya klädseln, klädsel häftapparat och naturligtvis fritid. Så nedan är stegen för hur man reupholster bilsäten.

Instruktioner att följa

Besök ett tillbehör butik och köpa några lockande möbeltyg som passar din bil väl. Om du vill reupholster sätena i läder, skulle du vilja köpa en hög kvalitet, lång livslängd ett eftersom du inte vill reupholster dem varannan månad. Pris för en god kvalitet möbeltyg och vissa skum fyllning kommer definitivt att vara mindre än att få det gjort av en professionell.

För det första, ta bort sätena från bilen. Ta bort sätena från bultarna som är direkt under sätena. Nu ångra klammern och riva av tyget och försiktigt isär framsätet, baksätet och även nackstöd.
Ta bort spåren under sätena är också nödvändigt. Använd en skruvmejsel för att ta bort hog ringar. Nu helt bort klädseln.
När du tar bort spåren, uppmärksamma hur den är monterad eller helt enkelt markera områden med en krita eller en markör. Detta kommer att hjälpa när du monterar allt tillbaka.
Om du ska göra din egen möbeltyg sedan hålla den förstörda materialet i klädseln du behöver den för att stoppa de luckor i sätet.
Nu bort duken försiktigt, vilket skyddar sätet bun från fjädrarna kopplade till sätet. Efter denna enda sätesramen blir kvar.
Om sätesramen är rostig, kan du överväga att måla det, men låt den torka ordentligt innan du lägger det nya tyget.
Efter denna dyna upp sätesramen med en ny duk tillsammans med gränserna kuddar. Applicera en god kvalitet klister och sedan placera sätet bulle.
Nästa ta klädseln eller tyg och linda den runt den främre delen av ramen. Sträck den att fästa den på hog ringar och linda den runt den bakre änden av sitsen bulle och häfta det på botten av sätet bulle eller där man häftade tidigare.
Efter detta, koppla sätet spår eller innan att du skulle vilja måla dem med en liknande färg på klädseln, för att göra bilens interiör ser bra ut.
På samma sätt kan du reupholster platser på baksidan. Kom bara ihåg att häfta tyget på rätt ändarna och under sätesramen.
Nu bara det sista kvar, sätta tillbaka sätena i fordonet. Kom ihåg att Ratchet sätena ordentligt.
Efter ditt hårda arbete har lönat sig, stolta njuta av en bekväm ridtur i din nyligen omvandlats sedan.

Jag önskar att reupholstering dina bilsäten blir en tillfredsställande upplevelse för dig eftersom jag tror reupholstering bil är som att reinkarnerande själva bilen.

Emergency Brake Repair
Bromsbelägg Byte
Hur man byter kulleder
Bromsbelägg och rotorer Kostnad
Bil Överhettning Orsaker
Billiga Muscle Cars
Bästa DVD-spelare med USB-port
Bilbatteri laddare Recensioner
Så här testar ett bilbatteri
Förarlösa bil
Vanliga bil problem

Leave a Reply