Hur överföra musik från en dator till en MP3-spelare

I början av 80-talet gjorde en amerikansk tabloid en intressant berättelse om en massa viktminskning revolution som hände över hela världen, och hur de flesta idrottshallar inte hade tagit det för vänligt. Gym, aerobic klubbar och idrottshallar har tappar affärer big time på ingen annan än … hålla andan … Walkman. Walkman hade blivit en massiv vurm över hela världen och det hade helt förvandlat överviktiga samhället till en grupp av smala, trim och passform människor. Begreppet bärbara musik hade blivit så populär och beroendeframkallande, började att människor går för morgon promenader, körningar eftermiddag, kväll jogs och även promenader natt, Allt för att uppleva “i” sak – Walkman.

MP3-spelare

En kvarts sekel senare, har det varit en annan världsomfattande revolution på ungefär samma sätt som Walkman. Den här gången går undrar objektet med namnet MP3-spelare. Det har svept hela världen som en stor flodvåg och har helt förändrat hur folk lyssnar på musik. Det är inte större än din genomsnittliga tändsticksask och har en kapacitet att lagra en jättestor 20.000 låtar! Och vi är inte klar ännu … de flesta av dessa små prylar har en inbyggd FM-radio, röstfunktioner inspelning, jazziga displayer och mycket mer. Men en av de viktigaste orsakerna till deras popularitet bland massorna är deras användarvänlighet. Allt du behöver göra är att skona 5 minuter av din tid för att överföra din favoritmusik från datorn till din MP3-spelare. Det var allt. Du är klar! Låter enkelt? Du satsar det är! Läs vidare för att upptäcka en enkel 5-minuters snabbguide till flytta all din musik till din MP3-spelare.

Steg för att överföra musik från en dator till en MP3-spelare

Först och främst måste du fysiskt ansluta din MP3-spelare till datorn med en datakabel. I de flesta fall får du datakabeln tillsammans med MP3-spelaren själv. Matcha slut-luckorna i datakabeln till datorn och MP3 uttag spelare och anslut dem på rätt sätt.
Förutsatt att datorn redan är påslagen, bör du byta nu på MP3-spelaren. Nästan direkt, kommer du att se ett nytt fönster och ett meddelande visas på datorskärmen erkänna din MP3-spelare som en extern enhet. Stäng inte fönstret som det krävs i de efterföljande stegen.
Välj särskilda musikmapp som innehåller låtarna och de ljudfiler som du vill överföra till din MP3-spelare. Genom högerklicksmenyn väljer alternativet Kopiera.
Gå tillbaka till den tidigare fönstret som visar MP3-spelaren innehåll. Återigen, genom högerklicksmenyn väljer Klistra alternativet. Detta kommer att kopiera alla valda musikfiler från din dator till din MP3-spelare.
När filöverföringen är klar kan du bekräfta samma med fönstret som visar MP3-spelaren innehåll.
Stäng av MP3-spelare, koppla bort den från datakabeln och du är klar!

Bärbar musik var aldrig så enkelt! Med hjälp av ovanstående guiden kan du fylla slutligen din MP3-spelare med alla datorns musik i ingen tid alls. Sätta dessa hörlurar i öronen och njuta av din musik på språng!

Honda Vs Nissan
Vinyl sprayfärg
Vägmätare Reparation
När var den första bilen uppfanns
Taklucka Vs. Moonroof
Bilbatteri sippra laddare
TRUMBROMS Borttagning
Förarlösa bil
Guide att ersätta en bil Generator
Bilen startar inte – FAQ
Antifreeze Leak

Leave a Reply