Hur man tar bort färg från Bil Windows

Scenario 1: Du har förmodligen är en av de människor som gillar alla att veta när det är dags att fira. Oavsett om det är ditt äktenskap, är födelsen av ditt barn, graderingen av ditt barn, eller någon annan tillkännagivande ditt sätt att göra det genom att måla din bil fönster. Men då nyheterna blir gammal, och du bara måste bli av med färgen.

Scenario 2: Du vaknar upp en morgon för att hitta din bil fönster målade i några random “moderna” design. Självklart är det arbete en del vandaler som härrör stora nöjet “uttrycka” sig genom sin konst på bilar. Du kan helt enkelt inte ta bilen ut med det ser ut som en bit av modern konst, och du måste bli av med ohyggliga färg på fönstren.

Om du någonsin har haft någon av de två scenarierna, är du förmodligen medveten om dilemmat att hantera dem. Men du måste också veta att få måla av din bil fönster är faktiskt enkelt. Så oavsett om det är din egen konstverk, eller en skapelse av vandalerna i din ort, följ dessa tips och bli av med fönstret färg på dina bilar.

Hur får man bort färgen ett bilfönster

Material som behövs

Gummihandskar
WD40 Spray, 1 burk
Rakhyvel för färgborttagning
Måla Dispenser
Aceton, 1 behållare
Flytande tvättmedel, vattenbaserade
Rena handdukar
Hand Broom
Damm Pan

Metod

Börja bilen förfarande färgborttagning genom att först kontrollera vilken typ av färg som har använts för att dekorera fönstret. Metoden för avlägsnande av vatten baserad fönster färg skiljer sig från oljebaserad fönster färg.
Ta rakhyvel avsedd för färgborttagning, och försöka att noggrant skrapa bort färgen. Använd den tills du kan ta bort så mycket färg som möjligt. Detta steg kommer att underlätta processen för avlägsnande av fönstret färg.
Om färgen som används är vatten baserad, använd sedan vattenbaserade flytande tvättmedel (du kan också utarbeta en hemmagjord fönsterputs) för avlägsnande av färgen och fönsterputsning. Gör detta med hjälp av en svamp. Använd en handduk för att rengöra fönstret torr.
Om färgen är oljebaserad, då kan du ta till användningen av antingen aceton eller WD40 för att ta bort färgen. Innan du använder antingen följer du steg tre. Om du vill använda WD40, spraya lite på en handduk och gnugga fönstret med den. Låt det förbli i ca 20 minuter, och sedan gå vidare för att torka den ren. Om det fortfarande finns rester av färgen, upprepa hela proceduren med första tvätten med flytande tvättmedel och sedan sprutning och rengöring av WD40.
Om du föredrar aceton metoden, se till att du utför detta steg utomhus. Efter tvättning fönstret med tvättmedel, bära handskar och doppa gamla trasor i aceton. Sedan gnugga det på fönstret. Håll näsan täckt under hela denna process att hindra dig från att inandas aceton. Detta kommer att ta bort färgen omedelbart. Var noga med att inte förstöra din bil färg under denna process att ta bort fönstret färg.
Avsluta genom att tvätta fönstren och ta bort eventuellt skräp med flytande tvättmedel. När de är färdiga, klara upp området med hjälp av handen handskar och damm pan.

När du går för en komplett biltvätt, hittar du din bil så gott som ny. Förhoppningsvis kan dessa tips har hjälpt.

Tread Wear Indicator
Hur man öppnar en Frozen bildörr
Bilbatteri laddare Instruktioner
Ersätta en generatorremmen
Bil Vaxning Tips
Låsningsfria bromsar
Chrome sprayfärg
2012 nya Volkswagen Beetle
Rengöring kupén
Auto Repair Uppskattningar
Bästa bilvax

Leave a Reply