Hur man sprayfärg Möbler

För att uppdatera din gamla möbler, sprutmålning och lackering dem är de bästa alternativen. Målning trämöbler kan vara en bra idé att ge det ett nytt utseende, samt att spara pengar köpa en ny. Tidigare målningen som används för att göras av den traditionella metoden som är med pensel och färger. Nu stil med pensel för målning har förändrats. Sprutmålning kan ge ett helt annorlunda utseende till gamla och gamla möbler. Sprutmålning fungerar bra på metall, trä och plast. Vet du hur man sprayfärg möbler? Nåväl, låt mig ta tillfället i akt att berätta. Så är du redo att gå vidare till slagfältet? Men innan dess, behöver du bara får fullt utrustade med dina vapen och ammunition.

Åtgärder för att sprayfärg dina möbler

Saker som krävs

Sprayfärg
Tyg för att torka
Tidningar och plastfolie
Fin sandpapper
Lätt sandpapper
Dammsugare
BORST-

Åtgärder för att följa

Det första steget är att ta ut de extra saker från möbler, till exempel om du målar en tabell ta ut lådorna eller om du målar en stol bort kusinen. Nu, tvätta möbler med diskmedel och vatten. Låt den torka helt.
Sand möbler först med hjälp av ljus sandpapper och torka bort dammet med duken och igen låt det torka. Efter en tid sand med en annan fin sandpapper och torka av dammpartiklar och igen låt den torka.
Nu skaka sprayfärg kan väl för några minuter och låt färgen blanda jämnt. Håll burken upprätt och hålla den på ett avstånd av åtta inches från målningen ytan. Börja paining ytan genom att fram och tillbaka rörelser av handen.
Du måste göra det en punkt att färg fördelas jämnt över hela ytan. Särskild försiktighet bör iakttas när måla en träyta eller metall möbler. För att undvika dips, fläckar och springer efter målningen är klar, sedan en snabb takt, medan målning bör bibehållas.
När du är klar med den första lager färg, lämna möblerna torka helt. Nu upprepar ovanstående steg att måla ytan för andra gången. Om du känner dig, kan du också gå för den tredje skikt av sprayfärg.
För att ge en hög glänsande glans till möbler, om du vill, använda den fina sandpapper efter den allra första skikt av färgen. Efter avslutad sandpapper proceduren börja med processen att måla ytan igen. Glöm inte att torka av ytan efter användning av sandpapper annars göra ytan ojämn.
När du har slutfört lackeringsprocessen, vänta på möblerna för att torka. För att kontrollera efterbehandling av målade möbler tar det till en riktig ljus. Om du hittar någon målade område att vara tjocka eller tunna eller damm fastnar någonstans, sedan använda sandpapper för att göra dem ännu.

Sprayfärg metall och plast möbler är nästan samma sak med små skillnader som behöver du inte rengöra plastytan med sandpapper. Du behöver bara att tvätta och torka det ordentligt och välja färgen speciellt avsedd för plast. För metallyta, använd grovt sandpapper och sedan fint sandpapper för att rengöra ytan och följ samma steg som nämns för målning trä möbler. Om du har ett tvivel i ditt sinne, låt mig säga er att valet av färger är helt personligt. Stegen är desamma, du behöver bara använda färgen på ditt val när måla dina möbler.

Se till att du rengör möblerna ordentligt innan annars alla dina ansträngningar kommer att gå förgäves eftersom om inte rengöras ordentligt, kommer det målade området ger en ojämn utseende. Följ tips och tekniker illustrerade ovan och sprayfärg dina möbler med färger och mönster som du väljer.

Vad är det snabbaste bilen i världen
Vaxa en bil
Bästa familjen Bil 2012
Lamborghini Historia
Bil draganordning
Bästa bärbara DVD-spelare
Olja Pan Gasket
Broms rotorer Byte Kostnad
Diagnostisera bil problem
Nya Auto Teknik en huvudvärk för oberoende Mekanik
Vilka är. SHN filer

Leave a Reply