Hur man rengör Bilbarnstolar

Bilsäten tenderar att bli smutsig efter en tids användning. Grimy, kan dammiga bilstolar inte bara göra din resa obehagligt, men kan också leda till allergier och sjukdomar. Om du ofta bär barn eller husdjur, räkna med att få smutsiga färgade säten förr eller senare. En regelbunden rengöring av bilbarnstolar kan förhindra bestående skador på sätena. Söker tjänster av professionella bil städare kanske inte alltid en klok idé med tanke på deras höga avgifter. Du kan rengöra dem på egen hand med hjälp av vissa kommersiella lösningsmedel och en liten armbåge fett. I den här artikeln har vi tillhandahållit vissa rengöringsmedel tips som gör att du kan rengöra dina bilsäten som ett proffs.

Hur man rengör Bilbarnstolar

Lädersäten
Läder bilsäten är utan tvekan den mest eleganta ser och bästa platserna som du kan ha. De är också de dyraste och svåraste att rengöra. Om du har dyr lädersäten i bilen, är chansen att du redan tar tillräckligt hand läder sits för att skydda dem från smuts och damm. Däremot förekommer oavsiktliga utsläpp, vilket kan förstöra utseendet på dina vackra lädersäten. Om du inte agerar snabbt, kan fläckarna sitter permanent och fördärva skönheten i din bil interiörer evigt. En vanlig ren rutin kan se till att dina lädersäten kvarstår så vacker som någonsin. Köp en agent läder rengöring som Lexol från någon avdelnings-eller biltvätt butik. Spraya läderrengöring på bilbarnstolar och låt det sitta i några minuter. Ta en ren mjuk trasa och torka försiktigt sätena. Skrubba nedsmutsade området för att försiktigt ta bort fläckar. Det är precis hur man rengör bilsäten läder.

Tyg Säten

Tyg säten ger maximal komfort. De är också billigare än lädersäten. På en baksida, dessa säten tenderar också att bli smutsig väldigt snabbt. Så om du har tyg bilbarnstol täcker en ljusare nyans, vara beredd att rengöra dina bilsäten ofta. Tack och lov, tyg platser är också enklast att rengöra. Allt du behöver är en klädsel renare lösningsmedel, varmt vatten och en mjuk borste. Spraya varmt vatten på sätet täcker jämnt utan blötläggning dem. Nu spraya klädseln rengöringsmedel på ett liknande sätt. Skrubba sätena med en mjuk borste. Du kanske måste arbeta hårdare på de områden som är färgade eller särskilt grimy. Dammsug sätena helt torra när du är klar med skrubbning. Den sammantagna effekten bör lämna era platser rena och smuts gratis. Du kan också använda ett enkelt tvättmedel i stället för klädsel lösningsmedel för att rengöra tyget bilbarnstol.

Microfiber Säten

Microfiber är ofta ett föredraget material för bilsäten grund av sin robusthet och hållbarhet. Den tål tuff hantering och kan motstå fläckar i viss utsträckning. Du kan enkelt rengöra era platser mikrofiber bil hemma med hjälp av några rengöringsmedel. Isopropylalkohol (tvättsprit), bakpulver och vatten är de saker som du behöver för jobbet. Strö bakpulver på sätena för att absorbera dålig lukt samt fukt i sätet. Nu Dammsug sätena tillsammans med bakpulver för att bli av smuts och sot. Nu Blanda lika proportioner av tvättsprit och vatten och börja torka av säten med en tvättlapp. Klappa torrt sätena när du är klar med att torka.

Därför är det mycket lätt att rengöra dina bilsäten med någon av de rengöringsmedel som finns tillgängliga på auto butiker. Men ta det material era platser hänsyn innan du använder ett rengöringsmedel på den.

Bästa Sedan 2012
Bilstereo Borttagning
Felsökning bil problem
Bil Överhettning
Steg om hur man målar en bil
Vad är det snabbaste bilen i världen
När man byter bromsbelägg
De flesta tillförlitliga bilar som någonsin byggts
Metallic sprayfärg
Bil rostborttagning
Aerosol sprayfärg

Leave a Reply